Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dabadu

jestem zafascynowana byla dziewczyna mojego faceta

Polecane posty

Gość dabadu

mam na jej punkcie mala obsesje. byli ze soba 5. my jestesmy ze soba teraz rok. ogladam jej zdjecia na facebooku, tak samo w jego pokoju znalazlam duzo jej zdjec, czesto go o nia pytam. wiem, ze to nie normalne ale probuje wysledzic wszelka jej aktywnosc w internecie.. czy jest tu ktos kto ma podobnie?

Gość dabadu
jest tam ktos?

Gość dabadu
nie nie ubieram sie jak ona, zreszta nie daloby rady, ja jestem niska i szczupla z malymi cyckami, ona jest wyzsza, ze tak powiem okraglejsza i z duzymi cyckami, wiec nijak nie moglabym nawet gdybym chciala

Gość dabadu
jejku naprawde tylko ja jestem tak dziwna?:)

Gość ddddfd
pokaz jej zdjecia na facebooku?

Gość szczerze bardzo dziwna
:D)

Gość kingalek
pokaż:D

Sprawdzasz czy zmieniła faceta na lepszy model ;)

Gość dabadu
ciezko mi to wytlumaczyc. chcialabym wiedziec o niej wszystko, chcialabym ja spotkac, choc nie dodaje nowych zdjec codziennie sprawdzam jej profil. nie wiem skad mi sie to wzielo.

Gość dabadu
nie moge pokazac jej zdjec na facebooku bo to oznaczaloby podanie jej danych

Gość pękło mi serce
Nie wiem ktora to. ale obie to grube krowy, wiec facet zamienil ja na lepszy model.

Gość dabadu
to ta czarna.

Gość Hhsahaha
Paskudna... :?

Gość dudududadada
hej. ja tak mam... spotykam się z moim chłopakiem od trzech miesięcy i jestem zafascynowana jedną z jego byłych kochanek.. czasem myślę sobie co by było gdybyśmy spotkali się we trójkę.. piszę serio. powiedziałam mu o tym. on jest przyzwyczajony do moich dziwactw.. ale nie chce byśmy się spotykali. dla niego to zamknięty rozdział, a ja oglądam jej zdjęcia na facebooku.. nerwica natręctw?

Gość dabadu
nie mowie, ze jest pieknoscia:) ale dzieki za pocieszenie:D choc moj facet jest raczej ztych ktorzy cenia sobie osobowosc, ze mne ze wzgledu na urode tez nie jest:) zebym chicaz miala cycki podobne do niej...

Gość dabadu
to troszke inna fascynacja niz moja, bo ja nie wyobrazam sobie, zeby on mogl sie z nia znowu spotykac:) poprostu chce wiedziec o niej wszystko, moze dlatego, ze ona chce w dalszym ciagu do niego wrocic. no i byli ze soba tak dlugoo, ze cos musi w niej byc

Gość dudududadada
dabadu :) u mnie nie ma fascynacji erotycznej.. chociaż czasem sobie myślę jak oni to we dwójkę robili.. nie wiem dlaczego. nie wiem dlaczego właśnie ona. były inne, ładniejsze dziewczyny. ale to jednak ona.. trochę chore. jak zobaczyłam twój topik to od razu musiałam odpisać. myślę, że jednak jesteśmy w trochę podobnej sytuacji. ona też chce do niego wrócić. on jej nie chce. a ja chcę ją poznać.. nie wiem o czym chcę się przekonać. może jestem pod wpływem ostatnio obejrzanego filmu "vicky cristina barcelona"? ;) a ty co konkretnie masz z tego przeglądania jej profilu? i jak na to reaguje twój facet? co on o niej sądzi?

Gość mam to samooooooooooo
Dziewczyno nie masz czego jej zazdroscic, to ja sie gryze byla mojego faeta bo byla bardzo ladna wysoka brunetka dlugie wlosy itp, nawet mi opowiadal ze ubierala sie wyzywajaco itp. a ja to co ubieram sie jak szara mysz i specjalnie mu gadam jakie mam powodzenie u innych facetow zeby byl zazdrosny, zeby wiedzial ze tez moge sie komus podobac, tego to akurat nie musze oszukiwac ale normalne ze zalezy nam na akceptacji osoby z ktora jestesmy a nie tych co nas podrywaja ehhh

Gość dabadu
wlasnie o to chodzi, ze ja nie wiem co z tego mam! czuje taka chora ekscytacje za kazdym razem gdy znajde jakas nowo informacje o niej, analizuje kazdy fragment zdjecia na ktorym jest. jak cholera chcialabym ja poznac ale w ten sposob zeby udawac ze nie wiem kim jest i zobaczyc jakby ze mna rozmawiala bo ona wie jak wygladam ale nie wie, ze ja wiem jak wyglada ona. to nie jest zazdrosc ani obawa ze moze mi go odebrac tylko ta potrzeba przekonania sie jaka ona jest. u Ciebie to juz dlugo trwa? bo u mnie os samego poczatku czyli od ponad roku

to nie zadna fascynacja tylko po prostu zazdrość. Oglądając jej profil chcesz za wszelką cenę znalezc cos czego ona nie ma a ty masz. Miałam tak samo z tymże teraz występuje to u mnie w mniej nasilonym stopniu.Ale dalej jestem zazdrosna a tą była, z którą mój mąż był zaręczony. Nie wiem czy to kiedykolwiek minie...

Gość dabadu
kurde moze to jest jakas podswiadoma zazdrosc. oni oboje sa obcokrajowcami wiec moze gdzies tak wsrodku chcialabym byc bardziej jak ona zeby jeszcze wiecej laczylo mnie z moim facetem?:) kurde nie wiem juz probuje to sobie tlumaczyc na wszystkie mozliwe spposoby

Gość dudududadada
kasiula1983 - pospolite, schematyczne myślenie. tu nie o zazdrość chodzi. dabadu - u mnie trwa to... hmm od kiedy zobaczyłam jej wpis na jego profilu. wpierw była wielka, wielka zazdrość właśnie.. ale teraz zazdrości brak, a jest coś innego.. jakaś właśnie ciekawość jej osoby, tego jak by ze mną rozmawiała.. etc. :) chora fascynacja po prostu. chcesz się z nią spotkać? chcesz ją zapytać o coś konkretnego?

Gość dabadu
chce sie spotkac ale nie mam zadnych konretnych pytan:) chcialabym zobaczyc jak zareaguje na moja osobe, chcialabym zobaczyc jaka jest. tak jak pisalas, moj tez mial inne ladniejsze zgrabniejsze ale z ta byl 5 lat i chyba to fascynuje mnie najbardziej. a Ty?:) o co bys zapytala?:)

Gość dudududadada
hmmm ja po prostu chciałabym ją poznać.. wydaje mi się, że mamy coś wspólnego ze sobą, nie wiem właściwie czemu. to irracjonalne i nie daje mi spokoju. próbowałabym się z nią zaprzyjaźnić. :D i pewnie później temat zszedłby na jej byłego, a mojego obecnego.. a może i nie zszedłby? nie umiem tego wszystkiego logicznie wyjaśnić. teraz np. oglądam jej zdjęcia. ale o tym już swojemu facetowi raczej nie powiem. a co twój facet myśli o całej tej sytuacji? może się z nią spotkaj.. szkoda tylko, że ona wie jak wyglądasz. pewnie, jeśli chce wrócić do swojego eks, nie darzy cię specjalną sympatią.. a może też ją fascynujesz?

Gość dabadu
moj facet nie wie o wszystkim. wie, ze ja wysledzilam ale tylko sie z tego smieje:) ej ja tez chcialabym sie sprobowac zaprzyjaznic! jestesmy dziwne!