Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strong woman20

Dziwne zachowanie mojej siostry

Polecane posty

Gość strong woman20

Dopiero od niedawna zdałam sobie z tego sprawę.Schemat wygląda tak:moja siostra poznaje jakiegoś faceta,głównie przez swojego narzeczonego,jest nim zachwycona,jest swietny,przystojny itp,oczywiście tylko jako kumpel.Prędzej czy później poznaję go ja i przeważnie nawiązuję z nim dobry kontakt albo czasem któremuś się spodobam.Po tym moja siostra natychmiast zmienie o nim zdanie:jest głupi,brzydki,szmaciarz itd. O co chodzi??Ja nie mam pojęcia.O zazdrość?Przecież ma swojego faceta

Gość chce zebys byla sama
bo zazdrosci tych facetow -znajomych narzeczonego wiec dyskfalifikujac ich ma nadzieje ze straca i w twoich oczach :P

Gość strong woman20
Ale czemu zazdrości skoro ma swojego i na pewno uważa go za lepszego od nich wszystkich???

Gość Princton...ggh
bo to zla kobieta jest... spalic ja\!!!

Gość strong woman20
Rzeczywiście zła skoro chce żebym była sama kiedy ona jest w szczęśliwym związku :O Tak się zachowuje siostra... :O A poza tym mamy bardzo dobry kontakt,tzn na pozór

bo faceci dość dobrzy na kumpli często nie są dość dobrzy na chłopaków siostry. np - wiesz ze kumpel zmienia dziewczyny jak rękawiczki. raczej niespecjalnie to przeszkadza w kumplowaniu się z nim, natomiast moze BARDZO przeszkadzac w rozpatrywaniu jako "szwagra". ale nie tylko to, moze chodzić równie dobrze o inne wady.