Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja tesciowa

Tesciowa uderzyla moja mame w twarz

Polecane posty

Gość moja tesciowa

Doszlo dzisiaj miedzy nimi do awantury, moja mama nazwala tesciowa k*, ta kobieta wyladowala cala swoja agresje na mojej matce, uderzyla ja z calej sily w twarz, i na dodatek wyrzucila ja z domu. Mnie powiedziala ze nie zyczy sobie wizyt mojej matki w domu, a maz powiedzial mi ze to jest sprawa miedzy moja a jego matka i nie bedzie sie wtracal.

Gość zacznijmy od tego
mąż ma w pewnym sensie rację, chociaż założę się, że inaczej by reagował, gdyby sytuacja była odwrotna.

Gość a dlaczego twoja mama
wyzwała twoją teściową?

Gość madzia.........
Niech się głupoie baby same godzą:)

Gość moja tesciowa
Moja mama zdenerwowala sie troche i zwyzywala moja tesciowa od kurew. Tesciowa uderzyla ja i wyrzucila ja z domu, mnie powiedziala ze nie zyczy sobie wizyt tej kobiety w swoim domu, chcialam jej nawet zwrocic uwage, ale ona kiedys powiedziala mojemu mezowi ze jak sie nam cos nie podoba to mozemy sie wyprowadzic.

obojetnie co by sie nie dzialo podczas awantury, twoja mama nie miala prawa nazwac twojej tesciowej kurwa :O

Gość jedna baba
warta drugiej :P

Gość teściowa dobrze zrobiła
Twoja matka ją obraziła na dodatek będąc gościem w jej domu. Słusznie dostała. Powinna przeprosić za swoje zachowanie a ty się powinnaś wstydzić za matkę co się nie umie zachować a nie dziwić się teściowej.

>Mnie powiedziala ze nie zyczy sobie wizyt mojej matki w domu Dziwisz się jej? Ty bys taką osobę do domu zapraszała? >a maz powiedzial mi ze to jest sprawa miedzy moja a jego matka i nie bedzie sie wtracal. I ma rację.

Gość moja tesciowa
Moja mama ostatnio czesto do nas przychodzi, chce nam jak najwiecej pomoc przy dzieciach, a tesciowa nawet tego nie widzi. Moja matka, zwrocila jej uwage, i tak sie wytworzyla awantura. Moze moja matka zrobila zle, ale tesciowa rece powinna trzymac przy sobie.

Teściowa powinna trzymać ręce przy sobie a twoja matka - zamkniętą twarz. Kto to widzial żeby złośc wyładowywac na kims, tak że mu się ulbiza w jego własnym dopmu. Ja bym, sobie tez nie życzyła w domu takich gości. Obie sa winnr ale poczywiście ty widzisz tylko winę teściowej a mamunia to krysztal, Ona sie miala prawo zdenerwowac i naubliżac teściowej, ale tesciowa ma się obowiązkowo zachowywać tak, żeby się synowej spodobało. Dorośnij.

>Moze moja matka zrobila zle, Może??? Jak ktoś tobie w twoim domu naubliża od kurew bo nie umie nad sobą panowac, to też go usprawiedliwisz, że MOŻE nie powinien był? Wtedy też ty będziesz winna?

Gdyby ktoś mnie wyzwał od ku*w w moim własnym domu, to też bym dała po pysku i wyrzuciła za drzwi, bez względu na to, kim byłaby ta osoba. Nie broń matki, bo nie masz racji, zachowała się po chamsku.

Gość moja tesciowa
Tylko awantura sie sama wywiazala, moja matka nie wytrzymala i powiedziala co mysli o niej mysli. Tesciowa zachowala sie agresywnie, mama zwrocila jej tylko uwage ze nam nie pomoga. W zaden sposob a ma mnostwo mozliwosci, tesciowa woli zajmowac sie soba.

Gość knusia
a dlaczego sadzisz, że ona ma obowiązek zajmować się wami?

Gość knusia
dla ciebie to chyba nawet lepsze że teściowa zajmuje się sobą, a nie małżeństwem swojego synalka.

Gość moja tesciowa
Nie chodzi mi o to by zajmowala sie moim malzenstwem! Ale np. o to by zajela sie moimi dziecmi, kupila im chociaz od czasu jakis prezent. Ale tesciowa woli spotkania z kolezankami, moja matka wypomniala jej to miedzy innymi. Ja sama nie mialam odwagi wypomniec tego tesciowej.

Gość skssk
ona swoje dzieci juz wychowala i ma swieta racje ze zajmuje sie swoim zyciem. zrobilas sobie dziecko to je baw a nie oczekuj ze ktos ci to zrobi. Tesciowa nie ma obowiazku wam pomagac czy kupowac prezenty i miala swieta racje ze wyrzucila twoja matke z wlasnego domu.

Gość skssk
i ma racje mowiac ze jak wam sie nie podoba to idzcie na swoje

Gość ghjkl
a co sama nie możesz dać rady ze swoimi dziecmi?

Gość knusia
kupowanie prezentów to dobra wola teściowej, a nie jej obowiązek. pilnowanie twoich dzieci, to tym bardziej jej dobra wola, a nie obowiązek. z tego co piszesz, to wynika tyle, ze twoja teściowa wam pomaga. mieszkasz pod jej dachem!!!! mogłaby cie na zbity pysk wywalić!!

I zostala nazwana kurwą dlatego, że woli chodzić na spotkania z koleżankami niż wyręczać ciebie w opiece nad twoimi dziećmi? No szok po prostu.

Teściowa pomaga wam wystarczająco, pozwalając mieszkać u siebie. A twoja matka powinna ją przeprosić. Bardzo dobrze teściowa zrobiła.

Gość moja tesciowa
Moja matke wlasnie to zdenerwowalo, nie chodzi o to ze sama sobie nie daje rady, ale tesciowej wydaje sie ze skoro pozwala nam u siebie mieszkac to wedlug niej jest wystarczajaca pomoc. Ale jesli chodzi o pomoc w codziennych czynnosciach, to w tym nie moge na nia liczyc. I to moja matke wlasnie wkurzylo.

Gość matko bosska
:O nie dość że mieszkasz u teściowej w domu to jeszcze ona ma obowiązek twoje dzieci bawić???????? to twoje dzieci nie jej do kurwy nędzy:O same je sobie baw a nie starszej kobiecie chcesz wciskac:O ona dzieci już wychowała a teraz chce mieć chwile dla siebie a nie na stare lata zapierdalać za synową:O i to nie twojej matki sprawa jak teściowa dysponuje swoim czasem:O twoja matka zachowała się jak prostaczka i chamka:O ja na miejscu teściowej zrobiłąbym tak samo:O i jeszcze wezwała policję- to co zrobiła twoja szanowna mamusia jest karalne:O

Gość knusia
umiesz liczyć, to licz na siebie!!!! w ogóle co to za obowiązek pomagania innym? to jest wyłącznie dobra wola. obowiązek to jest w stosunku do dzieci, do czasu kiedy się nie usamodzielnią! ale mając dzieciaka samodzielności mozna już wymagać!!! nie masz prawa, ani ty ani twoja matka wymuszać na teściowej aby wam pomagała!!!!! jesteś już dorosła, masz dziecko, czy ci się to podoba czy nie musisz być samodzielna. a to czy ktoś ci pomoże czy nie to leży w jego gestii. współczuje teściowej

Gość matko bosska
20:16 [zgłoś do usunięcia] moja tesciowa . Ale jesli chodzi o pomoc w codziennych czynnosciach, to w tym nie moge na nia liczyc. I to moja matke wlasnie wkurzylo. jak wychowała taką mameję która nie potrafi sobie poradzić z codziennymi czynnościami to nic dziwnego że się biedna wkurza:O

Gość moja tesciowa
Wam sie wydaje ze nie mam prawa! Tak, moja matka codziennie przychodzi i mi pomaga, w koncu powiedziala tesciowej co o niej mysli, a ta nie potrafila utrzymac rak przy sobie. Jeszcze twierdzi ze moja matka nie ma prawa mnie odwiedzac, to kto teraz bedzie pomagal mi w opiece nad dziecmi?, tesciowa tego nie zamierza robic.

Gość matko bosska
to prowokacja czy jesteś niepełnosprawna umysłowo?:P obstawiam prowokacje:D

Gość knusia
1. jak nie pasuje ci teściowa to się wyprowadź. 2. mieszkasz w jej chacie to się stosuj do jej zasad 3. ty się zajmij swoimi dziećmi, albo twój mąż, albo załatw sobie niańke życie jest brutalne. jak się nie umie samemu z samym sobą poradzić to się nie ma dzieci.