Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggg*

WALENTYNKI 2010

Polecane posty

Gość gggg*

nigdy szczegolnej wagi do tego dnia nie przywiazywalam,ale dzis uwazam ze to porąbane swieto i juz...

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. ja nie mam nikogo, ale nie przeszkadza mi (tak jak niektorym w mojej sytuacji) ze pary obchodza te "swieto" (bardziej nazwalabym to dniem zakochanych, nie swietem). niech kazdy robi co chce. nikt nikogo nie zmusza do obchodzenia walentynek

Gość gggg*
masz racje ale jakos w tym roku jak slysze walentynki to dostaje zlosci-nie po drodze mi z tym:(

Gość tez skonczylam uw
ja mam meza i 3 dzieci i uwazam, ze to glupota te cale walentynki...

wyluzuj :) ja nawet gdy bylam z kims nie obchodzilam tego swieta, bo po prostu go nie lubie. bo co fajnego jest w tandetnych serduszkach i misiach i dennych filmach romantycznych robionych specjalnie na walentynki? pierwsze randki z chlopakiem, ktory ci sie podoba sa duzo lepsze od jakis tam walentynek, bo nie czuje sie presji zeby spedzic ten dzien/wieczor jak najbardziej romantycznie. poza tym zakochani ludzie codziennie obchodza walentynki :)

w sumie to konkretnego nie bylo ale mial dla mnie coraz mniej czasu.. zawsze sie tlumaczyl praca itp... zawsze wierzylam ale nawet dzis sie nie odezwal a jest niedziela wiec koniec z wymyslaniem w glowie wymowek dla niego:)

Gość my nie wyprawiamy

A do mnie nawet zadzwonil:)Pamietal:) Powiedzial,ze kocha❤️ inmne niz zwykle a jakze piekne walentynki:)

Dla mnie kazda okazja do okazania sobie uczuć jest fajna, więc lubię te wszystkie kiczowate serduszka itp:P Baaardzo miły dzien ;)

lusaweczka wierze,ze zwiazek to dwa jablka na tym samym talerzu:) tego Ci wlasnie zycze:)