Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osierocona siostra

POTRZEBNA DOŚWIADCZONA PRZEZ ŻYCIE MATKA - PORADY!!!!

Polecane posty

Gość osierocona siostra

Potrzebuję doświadczonej kobiety, kóra była w ciązy będąc chora na raka. Czy olałyście chemioterapię i wyzdrowiałyście samoistnie??????

Gość Agata Mróz była taką
matką :(

Gość osierocona siostra
Jak mogę się z nią skontaktować?? Pod jakim nickiem pisze????

Gość Agata Mróz była taką
ona była znaną siatkarką, niestety swiją decyzję okuoiła życiem :(

Gość litosci...ze jeszcze
ci sie nie znudzi zakladanie tych żenujących topików! :o

Gość nie zdecydowałabym sie
dlaczego jej się dziwicie, że zakłada topiki. Tez gdybym była chora na raka to nie wiem czy psychicznie bym wytrzymała. Do tego napewno nie zdecydowałabym się na dziecko, a skąd wiadomo by było, że dziecko będzie na pewno zdrowe, rodzić po to aby urodzić , bo mam taki kaprys, o nie.

Gość bo to prowokatorka....
😴 wczoraj zakladala juz kilka podobnych topików...najlepsza była koncowka jednego z tytułów - CO WY NA TO? wiadomo, ze chodzilo jej o sprowokowanie

Gość osierocona siostra
No właśnie, jak mam to wytrzymac psychicznie. Byłam u jednego lekarza, to radził bym usunęła i złosiła się na chemioterapię, bo miałam termin, lecz sie nie zgłosiałam. Ale ja nie chce iusunąc, chę mieć dziecko tak jak każda matka i usłyszałam też, że Rak może się cofnąc samoistnie, bo podczas ciązy organizm sie regeneruje, jestem pewna że To MI pomoże. Dodatkowo nie mma bliskiej osoby, bo siostra ociąga się z pomocą, dlatego szukam podobnych jak Ja przyjaciólek.

Gość słoikom mówimy NIE
Poszukaj informacji w internecie. Są przypadki ze chemioterapia w ciąży po I trym była stosowana bez szkody dla dziecka. Ja bym zaryzykowała z chemią i poszukała informacji w Internecie. Za granicą się to na pewno praktykuje w ekstremalnych przypadkach bo nie jeden raz o tym czytałam. Ważna jest jednak opieka specjalistów aby chemia nie szkodziła za bardzo + pewnie nie kazda chemia wchodzi w grę. Wiem ze i u nas sa lekarze którzy podejmują się chemioterapii u kobiet w ciąży. Szukaj informacji w PL i za granicą, na forach i stowarzyszeniach. Powodzenia! Współczuję Ci bardzo i życzę dużo zdrowia.

Gość osierocona siostra
Dziekuję za zyczenia, nie mieszkam za granicą lecz w Katowicach. Na chemioterapię i tak się nie zdecyduję, liczę na samoistne wchłonięcie nowotworu, bo usłyszałam od jednej pani, ze tak się zdarza czasami ciężarnym, więc dlaczego Mi mialoby się nie zdarzyć??? Ogólnie to jestem dobrej myśli, jednak zauważyłam że w otoczeniu niezbyt podoba się innym mój stan i dlatego szukam koleżanek w necie, a może się spotkamy jak będzie nas kilka.