Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa leady

sprawdza czy mi na nim zalezy???

Polecane posty

Gość niecierpliwa leady

juz prawie od miesiaca chodze w soczewkach. pod koniec stycznia pojechalam na dyskoteke i okazalo sie ze mam branie :D poznalam fajnego chlopaka, caly czas chcial ze mna tanczyc... nabralam pewnosci siebie i zrozumialam ze piekna ze mnie kobietka! :) pisze z nim od dwoch tygodni i bardzo sie do tego pisania przyzwyczailam, piszemy smsy codziennie i prawie o wszystkim... ale co sie okazalo wczoraj i dzisiaj jakos dziwnie milczal, nie zdarzalo sie zeby nie odzywal sie tyle czasu... czy on moze chce sprawdzic czy ja pierwsza do niego napisze? bo podkreslam ze to zawsze on pierwszy zaczynal do mnie pisac.... czy on mnie podpuszcza bo chce sprawdzic czy mi na nim zalezy? prosze o wypowiedzi tez panow.

Gość pytankooo454
nie zrobniłas mu loda to dał sobie spokoj .

no oczywiscie,odezwij sie ... glupio tak jednemu sie narzucac staraj sie odzywac pierwsza na zmiane :P

Gość niecierpliwa leady
ale jak bede sie pierwsza odzywac to pomysli ze jestem napalona na niego czy cos takiego i sie szybko mna znudzi itp....

Gość niecierpliwa leady
halo, jest tu ktoś??

Gość niecierpliwa leady
prosze o normalne odpowiedzi :/

Gość niecierpliwa leady
oprócz ciebie wszyscy pozostali sa normalni ;p

Gość niecierpliwa leady
naczelny cham cafe twoj nick mowi sam z siebie, jestes chamem i prostakiem!!!!! nie zasmiecaj mi tematu :P

Gość pomarańczowa suczka
jesliten chlopak ma 14 lat to fakt - moze pomyslec ze jestes napalona. przeciez dzisiaj to nic wielkiego, gdy obie strony biora sprawy w swoje ręce. napisz do niego.

Teraz rozumiem dlaczego wehikuł czasu to byłby dla mnie cud. :classic_cool: Czytając na przykład takiego dyskotekowego pustaka :O nie napisałbym czegoś takiego : "Wali od Ciebie taką tandetą, że nawet chińskie sznurówki wydają się markowe" :O

A jeszcze wcześniej ktoś nasiusiał Ci na lewe uszko i od tego czasu postanowiłeś przybierać ostre nicki, ale twój zwieracz zna prawdę i mimo Twojego niezadowolenia zostawia ślad na bieliźnie.

Gość niecierpliwa leady
odswierzam temat :) prosze o wypowiedzi, co o tym myslicie...

Gość niecierpliwa leady
jest tu ktoś? prosze o odpowiedzi :( :(