Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo_nieszczęśliwa

walentynki a ja sama

Polecane posty

Gość Lenka...
Byłam w podobnej sytuacji rok temu...

Gość VaporX83 duch
nie trza bylo tyle zrec ty wstretna gruba beko,dobrze ci tak hehe kolejny spaslak,niedobrze sie czlowiekowi robi

Gość roxen666
Wez sie w garsc ;D dzisiaj walentynki a ja tak samo sama jak inni, juz mnie to zaczyna coraz mniej obchodzic, nie ma sie czym martwic, dzien jak codzien, mnie nie dotyczy to swieto dzisiaj, bo to swieto zakochnych a ja do nich nie naleze, wiec nie obchodze ;D rok temu dzien przed walentynkami zostawil mnie chlopak, nie ukladalo nam sie i zrobil to przed tym swietem, na ktore tak bardzo czekalam, prezent ktory mu kupilam mam do dzisiaj, mialam chwile gdzie mnie to przeroslo i chcialam wypieprzyc za okno ale po co... luuuzik. im bardziej masz to gdzies tym lepiej wychodzi, lepiej dla Ciebie ;) „Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie.” Paulo Coelho

Gość uuuppp
Widzialem cie wczorej - jestes gruba jak wieloryb.

a ja dzisiaj zerwałam kolejną niespecjalnie ciekawą znajomość...na początku miałam nadzieję że coś z tego bedzie, ale im dalej w las tym więcej stwierdziałam że to nie ten facet...ech...niby mamy być znajomymi i zobaczyć jak to się rozwinie, ale ja już widzę ze to nie to....trzymaj się autorko

Gość roxen666
naczelny chamie kafe, nick adekwatny do charakteru... pewnie obrazasz innych bo sam jestes nieszczesliwy, masz kompleksy,cos Ci sie nie udaje, jestem niezrownowazony emocjonalnie i musisz wyladowac swoje emocje na nieznanych Ci ludziach na kafe, bo ujdzie Ci to bezkarnie, kazdemu wisi to co Ty piszesz... ktos Ci to w koncu musi powiedziec, do takich ludzi nie ma sie szacunku, pewnie na codzien ukrywasz ta swoja wulgarna twarz, zalosne ;]

mnie zostawiła wczoraj dziewczyna nie jesteś sama.... :(

Gość dżidżi
ja tez rozstalam sie z kims pare dni temu..

Gość dżidżi
znam ten ból:(

Rozstalismy sie bo on stwierdzil ze zasluguje na kogos kto da mi szczescie i stwierdzil ze on jest ostatnim chamem i ze powinnam sobie kogos innego znalezc. czyli stara spiewka facetow;( on ma troche skomplikowana sytuacje ale mi to wogle nie przeszkadza bo z czasem by sie jakos ulozylo, ale o niestety twierdzi ze mnie krzywdzi przez to. A najgorsze jest to ze wiem ze on tez chcialby byc ze mna dalej.

Rozstalismy sie bo on stwierdzil ze zasluguje na kogos kto da mi szczescie i stwierdzil ze on jest ostatnim chamem i ze powinnam sobie kogos innego znalezc. a świstak siedzi....że też oni są tak tępi że powtarzają oklapane frazesy, nawet nie wysilą sie na nic oryginalnego....będzie nowy autorko

mnie też czasami juz dobija ich tępota:( wiem że będzie inny tylko że ciezko mi o nim zapomniec bo znalismy sie prawie 10 lat i bardzo go kocham. nie potrafie tak po prostu zapomniec:(

wiem że będzie dobrze:) musze to jakos pzezyc, mimo ze na chwile obecna widze wszystko w czarnych kolorach. I jeszcze jak na zlosc dzisiaj same zakochane pary na ulicy chodzily. juz nie mam sil.

10 lat to faktycznie debil...

no tak, to prawda, zakochane pary, powiem Ci tak: Ja kilka razy szłam sobie z kimś tam ulicą, siedziałam w kawiarni itp, całowaliśmy się i takie tam i ktoś mógłby pomyśleć, ale szczęśliwa i zakochana para....a trafiał w to z jakiegoś powodu szlag, nigdy nie toczyło się po mojej myśli. Wczoraj z tym moim 'byłym-niedoszłym' też wyglądaliśmy jak zakochana para.....a dzisiaj mialam po tym kaca moralnego bo już wtedy wiedziałam, ze nie o takiego faceta mi chodzi.....także to różnie z tym bywa. Życzę Ci prawdziwej wielkiej miłości, żebyś nie tylko wyglądała na szcześliwą z kimś tam ale faktycznie żeby tak było

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
po 10 latach kazdemu moze sie znudzic , przeciez milosc trzeba pielegnowac a zyliscie w luznym zwiazku czy malzenstwie?

Wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze?? Że nam bylo ze soba cudownie. Wiem ze on tez byl ze mna bardzo szczesliwy, po prostu jego sytuacja sie troche spokomplikowala i stwierdzil ze nie chce abym ja przez to cierpiala

bardzo_nieszczęśliwa jakoś se radze ale jest ciężko...

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
w klopotach powinniscie sobie razem pomagac z jego strony to chyba glupia wymowka :) BO TAK LEPIEJ... na cos zwalic w koncu musi, przeciez jak sie kogos kocha to sie go nie zostawi bo sie ma problemy.. bez jaj!