Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnie przezyjetego

rzucił mnie w walentynki on nie ma serca !!!

Polecane posty

Gość nnnie przezyjetego

boze nie moge nie mge w to uwierzyc !! nie dociera do mnie nie znam tego człowieka po 2 latach razem ja go nie znam nigdy mnie nie kochał umre z bolu nie moge juz płakać nawet nie mam siły :(

Przypomnij sobie najgorsze chwile z nim... będzie lepiej. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Lepiej teraz niż ...za późno. Będzie dobrze. A że w Walentego... nie przejmuj się takimi pierdołami. Dbaj o siebie, ładnie wyglądaj. Czas uleczy rany. Głowa do góry. Dasz radę :)

Gość nnnie przezyjetego
wiem wiem ze czas itp ale zanim ... matko serce mi peka zanim to sie stanie ja się nie podniose :( chce przestac czuc !!!

Gość nnnie przezyjetego
najgorsze chwile ? nie licząc minionego miesiąca nie było takich ! ja myslalam zeto na cale zycie ze to ten . nikt nigdy mnie tak nie skrzywdził

Wiem co teraz czujesz. Wiem, że Ci ciężko. Musisz to przetrwać. Weź coś ziołowego na uspokojenie. Albo upij się. Później będzie już tylko lepiej!!! Zobaczysz... Myśl tylko o sobie!!

Gość bez szans na miłość
przeciez walentynki to najlepszy dzien na takie ruchy bo wtedy najbardziej boli te drugą osobe:)

Gość nnnie przezyjetego
mam wino pije ale ni wiem moze to pozwoli zasnąc :( mam 23 lata on 27

To jesteś jeszcze w takim wieku, że wszytsko sobie fajnie ułożysz. Pij to wino. Nie rozmyślaj nad tym bo nie warto. Nie zadręczaj się. Na spokojnie za jakiś czas poszukaj kogoś nowego. Powodzenia. Na pewno Ci się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze.

Gość nnnie przezyjetego
staram się myslec o sobie staram sie myslec ze nie zasługuje na mnie ale to ... tak choernie boli ja go kocham calym sercem a on zdeptał mnie w proch zrownał z ziemią w jeden dzień zawalił całe moje zycie zniszczył mnie totalnie kilkoma słowami !!! miłośc to potworna rzecz daje czlowiekowi ktorego kochamy wladze absolutną :(

Hmmmm....... Czyli rozmyślasz cały czas. Każdy to przeżył choć raz w życiu. Takie to już jest brutalne. Pomyśl, że masz już to za sobą. A teraz może być już tylko lepiej. Poznasz kogoś nowego.... aż się zdziwisz, że może być tak tobrze wtedy.

Gość nnnie przezyjetego
dziekuje doceniam to ze chcesz mi pomóc wiem ze powtarzam ciągle to samo :( ale kiedy mysle ze mam to za sobą ... to wtedy boli najbardziej ten ból jest niemal fizyczny az mnie boli w mostku az serce mnie kłuje boze on jest potworem i makogos ciekawe od jak dawna ciekawe jak długo bylam oszukiwana :(!!

pociesze cie mnie zostawiła wczoraj ukochana wiem jak się czujesz...

Gość nnnie przezyjetego
od tak ?? bez powodu ?? :( przykro mi ...

Przeżyjcie to a potem zacznijcie ŻYĆ i cieszyć sie tym co macie. Niestety nie jest to lekkie i łatwe. Ale przejdzie. Wszystko się ułoży. Na spokojnie. Trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!

Gość nnnie przezyjetego
wiecie to takie pojeb. !! człowiek planuje zyje z kims... wakacje wykupione ! prezenty na urodziny wymyslone nie myslisz ze ten ktos najblizszy mógłby cokolwiek złego zrobic tylko przy nim czujesz sie bezpiecznie a tu jak nozem w plecy :( cios taki ze nie wiadomo jak sie podnieśc :(

Gość nnnie przezyjetego
powod z Twoje czy jej winy ?? czy nie chcesz o tym mówić ?? jesli nie to ok rozumiem :(

wróciła do byłego ale nie wiem do końca jak miała problemowy dużo i sama odeszła smutny.... :(

Gość nnnie przezyjetego
długo byliście razem ?? a ty ile masz lat ??

serce mi krwawi jak o tym myślę...:( długo a lat ponad 26 mam i nie jestem dzieckiem...

Gość nnnie przezyjetego
ja czuje jakby serce peklo na tysiąc kawalków jakbym juz go nie miała :( chcialabym ci powiedziec cos budującego ale nie ma słow które mogą pomóc :(

wiem...:( czuje ... kocham... :(

Gość nnnie przezyjetego
u mnie nie ma szans na powrot nie łudze sie wiem ze kogos poznał :( moze ta twoja jeszcze będzie chciala wrócic ?

niem czy wróci ma problemy z wyborem miłość czy ten drugi ale wiem ze jo kocham jak nikogo innego...

Gość nnnie przezyjetego
wybaczybyś ?? wiesz jesli ona nie wie kogo kocha ... moze nie kocha nikogo ...:/

wybaczył bym wiem ze mnie kocha i zrobiła to z innego powodu... trudna sprawa...

Gość nnnie przezyjetego
ach czyli z rozsadku ?? tak ?? do mnie takie argumenty nie przemawiają , wybacz :(

nie to nie tak... ma problemy emocjonalne jest po mocnym złym przeżyciu a ten człowiek źle na nią działa...