Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eferogsd

Po co pisze do mnie chlopak kumpeli ?

Polecane posty

Gość eferogsd

J.w Pisze do mnie smsy, dzwoni po nocy... kilka dni temu bylam u nich w domu, wracalam w nocy autobusem wiec dzwonil w czasie drogi do mnie 4 razy czy wszystko ok, czy jestem juz w domu - no niby mile, ze jakos sie tam interesuje czy mnie jakis gwalciciel na trasie nie dopadl... pisze do mnie smsy - moze nie co dzien, ale no zdarzaja sie serie pisaniny, dzis tez sie odezwal przed chwila - z pytaniem jak zyje, co slychac, co robie... Jak bylam u nich ostatnio to jego dziewczyna, a moja kumpela wczesnie padla, bo bardzo rano chodzi do pracy, wiec zasnela, a on stale nalegal zebym zostala u nich na noc. O co chodzi ? :o :o

Gość eferogsd

Gość nie ciekawie ci powiem
nei wierze w zainteresowanie mezczyzny bezinteresowne, i jego troska pewnei wynika z jednego z dwoch przypadkow : albo sie w tobei zakochal albo chce cie uwiesc bo go pociagasz i tyle tak czy siak przekichane skoro to chlopak przyjaciolki

Gość eeeeeeeenergia
Wiesz co zapytaj sie tej koleżanki (jego dziewczyny) dlaczego on dość często do Ciebie pisze i dzwoni...porozmawiaj z nią o tym, może jakoś w zartach o tym wspomnij. Ja miałam podobną sytuacje...zapoznałam swoją kolezanke z moim narzeczonym na sylwestra. Bardzo sie polubili i czesto sie kontaktować zaczeli przez facebooka...szybko to rozwiązałam jedną szczera rozmową z narzeczonym, a potem z tą kolezanką. Takze wszystko bedzie ok tylko podstawa to szczera rozmowa. Powodzenia.