Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sesilkaa

Małe guzy . Co to ?

Polecane posty

Gość Sesilkaa

Hej , mam pytanie. Bo na moich wargach sromowych znajdują się małe guzki . Takie małe , białe , kuleczki. Znaczy nie na wargach , ale tak w nich. Wewnątrz. I nie wiem co to i dla czego. Tylko nie mówcie , że się nie myję czy coś :P a i jeszcze powiem że mam srom "motylka" Pomóżcie , proszę. Mam 17 lat.

Gość asasasasa
Idź do Ginekologa ;)

Gość nie martw sie

Gość pomarańczowa suczka
taki jakby ziarnisty mięsień? ja też tak mam. bylas kiedyś u ginekologa? bo jśli tak i on nie stwierdził żadnychnieprawidłowości to jest ok.

Gość nie martw sie
to sa tak zwane prosaki, tonic strasznego, zatkane pory i tyle kobiety miewaja w wargach sromowych faceci na penisie, sama mam niczym tego wytepic nei moge ju zsie pogodzilam, poczytaj sobie nanecie o prosakach, wspolczuje bo to bardzo krepujace dla ich posiadacza, ludzie z niewiedzy biora to zaskutek braku higieny a to nieprawda :(

Gość Sesilkaa
Byłam już kilak razy u Ginekologa , ale wcześniej tego nie miałam . teraz tak mam . No , właśnie coś jak ziarnisty mięsień. nie martw się. Mówiłaś , że też masz te prosaki. Czy da się to jakoś zlikwidować ? Byłaś z tym u Ginekologa ? Powiedział coś ? Chciałabym się tego jakoś pozbyć ;(

Gość nie martw sie
ginekolog mi wytlumaczyl ze sa to zatkane grucholy lojowe czy jakos tak... smarowalam roznego rodzaju masciami ale nic do konca nei pomoglo... samruje to sie zmniejszaja przestaje to znowu mam takie same ich nei widac tylko czuc pod palcami...teraz uzywam plynu do mycia lactacyd i sa mniejsze niz zwykle, to jest walka z wiatrakami tak naprawde walcze juz tak kilka lat...jesli wyczytasz cos ciekawego to napisz tu bo ja juz nic nowego nei wymysle... najwiecej informacji znalazlam na temat prosakow u facetow na penisie ale u nich widac je jako biale grudki i cos tam bylo o zabiegach laserowych , ale pozostawialy te zabiegi blizny ju zsama nie wiem :(

Gość Sesilkaa
Ech , masakra jakaś normalnie. Nie wiem już co robić . Pójdę niedługo do swojego Ginekologa , zobaczymy co on na to powie ;-) Pewnie to samo co i ten twój ;/ Pewnie , jak tylko znajdę coś ciekawego , od razu się z Toba podzielę , Kochana. Trzymaj się , buźkaaa i dobranocek :*