Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venom

Moja dziewczyna popadła w anoreksje?

Polecane posty

Gość Venom

Witajcie. Niewiem co już mam zrobić dlatego zwracam się do was. Otóż moja dziewczyna od 3 , baaa moze i juz od 4 miesiecy ma bardzo rzadko ochotę na mnie. Nie uprawialismy jeszcze sex'u ale mamy swój spób zaspokajania potrzeb. Jednak ona poprostu tego niechce, czuje sie odrzucony. Wszystko zaczeło się po tym jak spróbowaliśmy seksu no i nie wyszło to za dobrze. Od tego momentu jej podejscie do spraw łóżkowych jest całkiem inne. Często się kłócimy z tego powodu. Od spróbowania seksu do dziś mieliśmy może z 4 góra 5 przyjemnych chwil. Staram się być dla niej miły itd. Bo przecież nie tylko o łóżko chodzi ale to nic nie pomaga. Szczera rozmowa również nie pomaga. Ona mówi że mam jej pomóc itd. ja sie staram bardzo przymykam oko nawet na sprawy które mnie czasmi irytyują ale ona nadal jest taka sama. Napewno niema innego factea bo spedzamy ze soba dużo czasu. Niemam pomysłu jak to naprawić.Czytałem troche o anoreksji i obawiam się ona może nią być. Czy macie jakieś rady?

Gość pomarańczowa suczka
tak, to na pewno anoreksja :o

Gość no to pewnie
może byc też angina albo świnka

Gość co ty piszesz
a może poprostu boi się budzić Twojego potwora... moja eks sie bała bo dla niej był za wielki i po pierwszym razie (jej wogóle pierwszy) sie wystraszyła