Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejunkubuuuu

boze chyba sie zabije juz nie daje rady

Polecane posty

Gość ojejunkubuuuu

:(Nie mam juz milosci,nie mam pracy,pieniedzy i jet to nie pierwszy raz w moim zyciu...historiansie powtarza..szybko sie zakochuje..i za kazdym razem wierzez e ta to ta jedyna...pzrez dziewczyny stracilem wiele.....ja jzu nie chce powtorki sytyuacji..wiem ze znow sie powtorzy...odrzodze sie zapomne i znajde prace...ale to znow potrwa...potem znow kogos poznam.. a ona znow mnie rzuci.o ja p..e!!zycie jest poje..e!!

Gość to sie tak szybko
nie zakochuj

Gość sdy4r5dyhgh
mogę pożyczyc parę groszy :D

Gość mam_podobnie
na szczescie trudno sie zakochuje, trzymam sie z daleka od facetow = klopoty , wspolczuje 🌼

Chyba wpadłeś w schemat życiowy. Zobacz co robisz, krok po kroku, że takie a nie inne są skutki, i zmień to. Tymi samymi metodami, nie osiągniesz innych wyników.

Jedyne czym się martwisz to brak d*** do pomacania. Cóż zdaje mi się że musisz popracować nad sobą skoro cię każda rzuca. W tym tkwi problem a za to żałować ciebie nie ma co. Zamiast więc jak kot miauczeć weź się do roboty - pracuj nad sobą bo "życie" nie jest zobligowane dawać ci wszystko na talerzu. Trzeba zapracować na szczęście, powodzenie.