Gość i75 Napisano Luty 15, 2010 Witam ...kolejny raz zaczynam się odchudzać :( ale myślę że ze wsparciem tym razem się uda :) Zaczynam dzisiaj od diety kopehańskiej z wagą startową 73,80 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 15, 2010 Kochane nie ma nikogo kto zaczyna dzisiaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranna-kawa 0 Napisano Luty 15, 2010 Jesteśmy na wątku "od jutra kopenhaska " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 15, 2010 Poranna kawa też was podczytuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 16, 2010 Minął pierwszy dzień ...dopiero - najgorszy będzie weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa_Agawa 0 Napisano Luty 16, 2010 Kpenhaska jest do bani - człowiek czuje sie źle i słabo. Dieta jest niezdrowa kompletnie. A po niej na 99% jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 16, 2010 Agawa a na mnie działa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 17, 2010 Jutro ważenie- mam nadzieję że jest mnie troszkę mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa_Agawa 0 Napisano Luty 17, 2010 No działa, działa, ale to co leci, to nie jest tłuszcz, wiec dlatego potem szybko wraca. Może będziesz mieć więcej szczęscia, ale i tak jestem przeciwnikiem tej diety. A próbowałaś juz jej kiedys? Jak długo i ile schudłas i czy utrzymałaś potem wagę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 17, 2010 Agawa 4 lata temu - zrobiłam ją 2 razy i schudłam 10 kg i utrzymywała się waga ok 3 lat, teraz urodziłam dzidziusia i raz robiłam ją i schudłam 5 kg ale to jeszcze mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 18, 2010 Porane ważenie 70,01 - :) chociaż wiem, ze to sama woda ale waga spada. dzisiaj wybieram się na basen i saunę- trzeba się ruszać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 22, 2010 Przetrzymałam weekend- ale jestem dumna :) Waga 69,00 - w tym tygodniu łyżwy 2 razy i basen z sauną - musi być 65 :) Może dzisiaj ktoś dołączy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kunia123 0 Napisano Luty 22, 2010 Hey ja tez jestem na kopenhaskiej dziś mój 8 dzień i waga 70 69 kg waga startowa 78 kg mam nadzieje że schudne jeszcze 5 i do tego robie dziennie 50 brzuszków i inne ćwiczenia ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jenny1977 Napisano Luty 22, 2010 Hej dziewczyny, ja też od dziś na kopenhaskiej. Zaczynam z wagą 62,2 i mam nadzieje na wynik z 5 na początku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 23, 2010 Witam :) Kuna gratuluje wyniku :) ja już nie mogę się doczekać soboty- jak na razie trzymam się :) Dzisiaj idę na lodowisko - troszkę się poruszać :) Piszcie dziewczyny jak Wam idzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 23, 2010 Jenny hmm chciałabym ważyć 62 :) Ale moja optymalna waga to 58-60 kg tak czuję się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 24, 2010 Witam...właśnie wróciłam z basenu - było super :) Jutro ważenie sama jestem ciekawa ...już czekam na sobotę żeby napić się białego winka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 25, 2010 Witam...waga 68....no cóż jeszcze 8 kilogramów- w następnym tygodniu troszkę przerwy, ale bez chleba i słodyczy a za tydzień jeszcze raz kopehanska. A jak Wy dziewczyny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i75 Napisano Luty 26, 2010 No i znowu sama :( Wczoraj byłam taka głodna wieczorem,,,że myślałam że sie podam ale się udało ale waga dzisiaj pokazuje 68,3 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach