Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellaj

dziewczyny czy wasi mezowie pamietali o kwiatku i o walentynkach???????????????

Polecane posty

Gość ellaj

Mi jest cholernie zle bo mój maż nie pamiętał ,nawet kocham cie nie powiedział,zreszta nie powiedział teo od wieków,,czuje sie zle

Gość taka sobie ja.................
moj jest daleko, wyslal mi walentynke, zadzwonil, a potem sie upil....wieczorem dzwonil i cos belkotal przez tel...wkurzyl mnie na maxa...:(

Gość ellaj
ale to jest przkre,,zeby nie powiedziec nawet kocham cie

Gość heh to teraz
a czy kobiety pamietaly ???? walentynki to nie dzien kobiet !!!!

Gość ellaj
ale meżczyzna powinien pierwszy ,bo jest meżczyzna

Ja w sobote byłam z siostrą na piwku i wróciłam do domku o 1-ej w nocy. Mój maz jest na kontrakcie wiec samotnie spedzałam niedzielę ale rano dostalam eska o treści: A gdzie życzonka dla męża? co kac meczy?'' oczywiście złozylismy sobie zyczonka i wyrazy miłosci...:D

nie mam meza ale moj partner pamietal mimo,ze jest bardzo daleko i zyje z dala od cywilizacji:) zaskoczyl mnie dzwonic:)

Gość taka sobie ja.................
my z mezem codziennie sobie mowimy(przez sms lub tel.) kocham cie... 2500km od siebie....:(

i powiem Wam,ze to byly pierwsz walentynki bez niego ale chyba najpiekniejsze:) takie proste slowa i pamiec wiecej dla mnie znacza niz prezenty z poprzednich lat:)

Gość heh to teraz
jestem tego samego zdania ....facet musi byc pierwszy ? gowno prawda !

Gość nie pamiętał
jak już tradycyjnie od 5 lat

Gość ellaj
masz racje ze słowa znacza wiecej niz prezenty

tez uwazam,ze mezczyzna nie musi pierwszy skladac zyczen:) ja niestety nie moglam zrobic tego pierwsza.Musialam czekac az zadzwoni i czy wogole bedzie pamietal

e,nie da sie zapomniec o walentynkach.wszedzie o tym trąbia itp itd. po porstu wasi męzowie maja was w dupie,ot taka smutna prawda

Gość hjjhjhjhjhjh
Jakie baby są głupie (sama jestem kobietą i wstyd mi za was...). Tacy są faceci, dla nich takie sztuczne daty nie mają znaczenia.

Gość hjjhjhjhjhjh
Kruleffna - pierdolisz jak potłuczona :D

kruleffna niektórzy maja walentynki codziennie i nie muszą czekac na 14 lutego, żeby sobie powiedzieć, ze sie kochają. ALe jak widac, niektore kruleffny tylko wtedy mogą to uslyszec :O

krulefno jednak tam gdzie jest moj partner nie ma tv,radia i innnych mediow wiec bardzo doceniam jego pamiec i zdobycie budki telefonicznej:)

Gość ellaj
ta wogóle nic nie ma dla nich znaczenia,,nawet kocham cie nie? bo przeciez wiadomo....ale kobieta tego potrzebuje

hehe,a czy ja gdzies napisalam ze obchodze walentynki? ;) to nie ja sie tu wywnetrzam ze moj maz zapomnial o walentynkach.

Gość ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wczorajsze walentynki to juz historia !!!!!!!! ile tematow jeszcze bedzie na srane walentynki?????????????? i jeszcze raz: walentynki to swieto zakochanych a nie dzien kobiet !!! ciagle cos oczekujecie od facetow,ciagle non stop!Opanujcie sie!Zycie idzie dalej! Co jestescie tak wyglodzone i nie dowartosciowane ze musicie zebrac o kwiatek? bez poczucia wlasnej wartosci? Chryste panie co za chore baby:-O

kruleffna e,nie da sie zapomniec o walentynkach.wszedzie o tym trąbia itp itd. po porstu wasi męzowie maja was w dupie,ot taka smutna prawda mój maz jest na morzu i czesto nie ma zasiegu więc to co piszesz jego nie dotyczy....