Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenaaa 26

Prosze o rade bo chce zerwac ale sie waham.Ocencie to.

Polecane posty

Gość Marzenaaa 26

Ja 26 on 28 lat Znamy sie rok, nie mieszakmy ze soba, ale sa o tym rozmowy. Widujemy sie tak raz na tydzien czasem rzadziej . On jest malo romantyczny , nigdy nie kupil mi kwiatów , uczuc tez wprost nie wyznal. Po wczorajszym chce z nim zerwac poniewaz nie pojawil sie u mnie w walentynki co prawda wypadla mu praca w niedziele ale wieczorem mogl przyjsc. Powiedzial przez tel ze on walentynek nie uznaje Jest bardzo napalony na sex, prawie zawsze gdy sie spotkamy idziemy do lozka. Mi juz to przeszkadza chce zerwac z nim bo to dziwny zwiazek i przypuszczam ze tylko ja sie zakochalam a on mnie nie kocha . Ostatnio odkrylam na facebook gdzie on ma profil a ja nie mam ze jakies 3miesiace temu wstawil 2 zdjecia z byla dziewczyna. Skad ja mam miec pewnosc ze oni sie juz nie spotykaja? Nie chce mu tego mowic bo powie ze go sprawdzam w necie ale ze mna nie dal zdjecia na facebooku .

ale ze mna nie dal zdjecia na facebooku . " a to cham !!!! :)

Szczerze ? bez sensu ten związek . Uwolnij się od niego na moje oko twój facet to cham. Póki nie mieszkacie razem i nie myślicie o ślubie skończ to!

Gość pyskacz jadowity
i szukasz potwierdzenia,że Twój facet jest nienormalny?:O masz racje...jesteście walnięci oboje:O a Tobie zależy na nim chyba tak samo

Ej nie przesadzajcie ! dziewczyna sie zakochała w chamie nie jej wina chce tylko poparcia w tym ,że ten związek nie ma sensu. Ja jak najbardziej Cię do tego popycham . Lepiej być samemu niż z chamem . A Ty na pewno znajdziesz kogoś lepszego :)

Gość pyskacz jadowity
a czemu w chamie? tutaj ocenia się tylko tego co pisze nie wiesz co ten "cham"by na to powiedział więc ja oceniam,że skoro się komus nie podoba,to nie musi się z nikim spotykać,proste skoro jej się nie podoba,że on chce się kochać też nie musi no bez przesady XXI wiek,wolna wola:classic_cool:

Gość ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no i co jak dlugo jeszcze myslisz czy skonczyc czy nie? jesli wasz zwiazek polega tylko na tym ze do wyra skaczecie, on uczuc nie wyznaje i po roku zwiazku zdjecia z byla wystawia w necie-to chyba wszystko jasne??? Nie kocha Cie i tyle i trzyma Cie tylko zeby miec gdzie isc sie por.....i to wszystko!I na bank spotyka sie z byla a co ty myslisz?

Gość żniwiarz
jestes panienka do łózeczka i tyle - nie szmać sie wiecej i odejdz

A ja myślę że wspólne zdjęcie na facebooku odmieniło by zycie autorki :D

Gość ja powiem tak........
zgadzam się z wypowiedziami innych że facet traktuje Cię jak panienkę do łóżka i nic więcej ...ja rozumiem że ktoś może nie uznawać Walentynek ale niech okazuje uczucia a w Twoim wypadku nie ma nic ...ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała i zakończyła znajomość jak najszybciej ....facet jest wygodny ma sex za darmochę bez żadnych zobowiązań

Gość pyskacz jadowity
regres dobrze pisze!:D wspólne zdjęcie i będziecie się "kochać" na nowo:classic_cool:

Gość Marzenaaa26
Nie nabijajcie sie ze mnie bo nawet jak by wstawil nasze wspolne zdjecie to i tak nic by to juz nie zmienilo bo podjelam decyzje i z nim skoncze ta znajomosc .

Gość tak ja-ale ja stara
masz racje.Skoncz z tym dupkiem.