Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziUlek1991

Czy seksu można się nauczyc?? Pytanie...

Polecane posty

Gość MadziUlek1991

Otóż nakreśle moją sytuacje.Kocham się z chłopakiem od 1,5 roku. Ja byłam jego pierwszą, on moim też.Ale mam wrażenie że mnie nie cieszy aż tak seks z nim.. Kocham Go, jest dla mnie ważny.. i stąd pytanie: czy ważne są rozmiary? technika? I najważniejsze : Czy faceci z biegiem lat doskonalą swoje umiejętności czy zwsze są na takim samym poziomie. Dziekuje..

Gość MadziUlek1991
up

Wszystko można. Kwestia tylko czy chce...

Gość MadziUlek1991
mysle ze chce...ale jak

Gość Kl.Leonek
Najlepiej jakbyś porozmawiała o tym z tym chłopakiem. Ważna jest nie tylko technika ale w ogóle podejście. Może on myśli, że chodzi tylko by włożyć, poruszać aż wytryśnie i wyjąć, a ty wolałabyś najpierw minetkę czy coś w tym stylu? albo może robicie to zawsze w ten sam sposób, a tobie więcej satysfakcji dałaby inna pozycja, której nigdy nie spróbowaliście? wydaje mi się, że tego typu problem trzeba najpierw omówić we dwoje, a jak to nie da efektów, to być może we troje (ty, on i terapeuta-seksuolog). Kafeteria na pewno nie jest miejscem gdzie znajdziesz rozwiązanie :-) Odwagi i powodzenia

Gość MadziUlek1991
No własnie.. ale u nas jest wszystko z wymienionych..pieścimy sie zawsze.. Trudno mi z nim o tym rozmawiac bo on wie ze mi nie jest dobrze.. i juz z tego powodu jest sfrustrowany... Albo jest za krótko... albo znow czekam az skonczy.. ;(

Gość Dyskretniak
Powiedz mu czego chcesz i jak lubisz, pokieruj nim, naucz siebie - liczy sie otwartość - nie nauczycie się niczego unikając tematu. W trakcie powiedz mu " całuj mnie tu, pieść tak , tak lubię , tak mnie kręci " - metoda prób i błędów :) - powodzenia !

Gość
Poczytajcie razem kamasutrę,albo zagrajcie w jakąś grę erotyczną ;)

Gość MadziUlek1991
Ja jestem osobą bardzo otwartą... Wydaje mi się że mu mówię jak jest dobrze.. A co z techniką? Jakie pozycje daja rozkosz kobiecie?

Na początek niech poczyta techniki przedłużania, bo w 3 minuty to niewiele kobiet jest w stanie coś poczuc...

Gość MadziUlek1991
Czytanie nie zmienia. Ja wiem ze on bardzo sie stara, i powiedzial ze jedyne wyjscie dla niego to jak zbrzydne ;(

Mylisz się. Tego też można się nauczyć!

Gość Dyskretniak
przeceż nie musicie kochać sie tylko raz, po przerwie możecie jeszcze raz i kolejny. Za drugim razem i trzecim on powinien być wiekszym długodystansowcem :) . 3 godziny to minimum żeby sie sobą nacieszyć. Takie sprawy trzeba ćwiczyć - wszystkiego mozna się nauczyć, jak całować i jak się kochać - zależnie od nastroju - Ćwiczenie czyni mistrza :)

Gość mozna a nawet trzeba
sie tego nauczyc, udawac ze jest ok nie ma sensu. Jak tylko spotkasz faceta, ktory bedzie wiedzial o co chodzi to zobaczysz na czym roznica polega i zostawisz dotychczasowego bez sentymentow. Zapewne mozecie tego dokonac we 2ke, ale musicie odstawic kompleksy i ego w kat i przyznac, ze nei potraficie jeszcze wszystkiego. To dotyczy rowniez Twojego chlopaka. Jezeli woli sie frustrowac ale nic z tym nie robi, lepiej go zamienic na takiego, ktory jest otwarty na nauke.

Gość ja jednego chlopaka
uczylam, co prawda mam juz doswiadczenie, wiec wiedzialam jak moze byc. On na poczatku tez krociutko mogl, ale za kazdym kolejnym razem bylo lepiej. Jak ktos powyzej napisal, robcie to kilka razy pod rzad, za drugim razem juz bedzie ok, a za 3cim na pewno. Badz cierpliwa ale NIE UDAWAJ. Niech dostaje od Ciebie jasna informacje, co dziala a co nie. Naucz sie tez siebie i swojego ciala. Wazne, zebyscie sie nie stresowali, ze od razu musi byc super, powoli tak bedzie. Najlepiej jest, gdy jedno z parnerow ma jakies doswiadczenie, wy jestescie oboje zieloni wiec macie trudniej, ale dacie rade.

Gość egocentryczkaa
zmien chłopaka po co ci kaleka

Gość Dyskretniak
Prawda jest taka, że jeśli oboje jesteście niedoświadczeni to nie można oczekiwać cudów :). Chyba każdy zaczynał podobnie - jeśli nie ma szału z pierwszym partnerem to trzeba ćwiczyć, z nastepnym powinno byc lepiej. Zmieniaj, szukaj i ćwicz :) W końcu chodzi o to, żeby było zajedwabiście :) Najfajniej jest kiedy obie strony kręci rozkosz drugiej strony.

Gość MadziUlek1991T
tyle ze jest maly problem... to ma byc ten jedyny

Gość a co jesli facet nie chce
drugiego razu bo raz mu wystarczy a potem jest zmeczony i juz nie ma ochoty

Gość MadziUlek1991T
kto podbija moj temat?? w kazdym razie dzieki ;=)

Gość a jaD chce sie dowiedziec co
zrobic jak facet nie chce drugiego razu