Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakazanaa

Turcja czy Egipt ? Wycieczka + wypoczynek

Polecane posty

Gość zaakazanaa

Witam :) W te wakacje chcielibyśmy się wybrać do Turcji - "Smak Orientu" zwiedzanie + wypoczynek . na 14 dni .. 7 dni odpoczynku a 7 dni zwiedzania . ;) tak, żeby wrażenia były ciekawe .. :D hotel green peace ( 3 + gwiazdkowy ) - wypoczynek . ;) Hotel jest all in clusive . ;) . Mamy jednak dylemat czy nie wybrać się do Egiptu .( Hurgharda ) . Również na 2 tyg . i hotel również 3 gwiazdkowy . :) . . Może by ktoś pomógł się zdecydować ? :) Co bardziej polecacie ? :D Tak, żeby było coś zwiedzić i oczywiście wypocząć też . :) Słoneczko też musi być :D Wyjazd tak planujemy na lipiec . :) Bardzo Was proszę . ;) Pomóżcie nam wybrać . . ;)

Gość zaakazanaa
hmmm .. ;) a lodowce w Turcji ?? ;D znaczy wiesz , ten jeden ze 7 cudów świata .. to musi być magiczne :)

Gość hr Rosporek-Walicipski
do Egiptu większa szansa zostać zabitym przez terrorystów i większa możliwość złapania choroby tropikalnej....

Piramidy też są chyba jednym z cudów świata :D Piramidy, Sfinks, pustynia... Ja bym pojechała do Egiptu. Niestety nie mam takich dylematów.

Gość zaakazanaa
no co prawda to prawdaa .. ;) ale słyszałam, że hotele są gorsze niż w Turcji . . i w ogóle ludzie w Turcji bardziej przyjemni niż w Egipcie . :P :]

Gość zaakazanaa
właśnie w tym prpblem, ze nie wiem gdzie będzie lepiej . ;) biorąc całokształt pod uwage ..