Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi6666

KIEDY POPROSIC GINA O SKIEROWANIE DO SZPITALA?????????

Polecane posty

Gość gabi6666

Gość gabi6666
bEDE RODZIC ZA JAKIES 3 TYG A NIE MAM SKIEROWANIA DO SZPITALA.nIE MUSZE GO MIEC? Z CIAZA OK, CZY SKIEROWANIA GIN WYPISUJE TYLKO JAK JEST COS NIE TAK LUB CIAZA PRZENOSZONA? JAK TO JEST? A MOZE POWINNAM POPROSIC O TO SKIEROWANIE?

hm .. jak ja rodziłam nie musiałm miec skierowania a co do przenoszonej to nie wiem

Gość Magda Ewa Maria
nie musisz :) miej przygotowana legitymacje ubezpieczeniowa i ew książeczkę zrowia i karte ciąży

Gość ja powiem tak........
ja pierwsze słyszę że takie skierowanie jest potrzebne ? zaczniesz rodzić jedziesz do szpitala i już

ja miałam skierowanie. Dostałam je w 35 tc, żeby już było w razie, jakby się coś wczesniej zaczęło dziać. Ale ja miałam planowane cc, więc może dlatego potrzebne było skierowanie

Gość gabi6666
dzieki...tak tylko pytam bo slysze od znajomych o tych skierowaniach a ja nic takiego nie mam,gin nic nie mowi,zastanawialam sie czy kazda musi je miec.

Gość wedfghnm
Ja nie miałam skierowania. Ani w pierwszej ciązy ani w drugiej. Miszkam w Trójmieście. W pierwszej ciązy sama się zgłosiłam 10 dni po terminie. Zostawili mnie na patologii ciązy. W drugiej ciązy podobnie

co prawda do porodu już nie trzeba mieć skierowania , ale ja mam , dostałam , a raczej poprosiłam o nie , termin mam na 26.02 a skierowanie dokładnie dostałam 4.02 , ale to dlatego ,że chcę rodzić w innym mieście niż mieszkam :)

Gość gabi6666
dzieki:)