Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emila666

Podsuncie pomysl...

Polecane posty

Gość Emila666

Jak podpisac zdjecie ktore chce wyslac przyjaciolce by ja pocieszyc, chodzi mi o jakis madry cytat lub zlota mysl... Zdjecie przedstawia kolory.

Żeś się rozpisała :D Zależy co się stało tej przyjaciółce ;) Nie wiem, może coś w stylu : Pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce, a niebo jest niebieskie ? ;)

Gość Emila666
To jest mysl... Otoz chodzi o to, ze nie jestesmy malolatami, mamy po dwadziesciapare lat;) ona ma problemy ogolnie osobiste, a ze mieszkamy daleko od siebie i nie mozemy sie zobaczyc to chce ja jakos pocieszyc.

Gość Emila666
Macie jeszcze jakies propozycje?

* nieraz warto czekać ,żeby znowu żyć. Słońce nie ucieka tylko czasem śpi. *Najpiękniejsze są wspomnienia które mamy jeszcze przed sobą.

choć życie daje cierpień tyle, nie jest przecież pusta karta. są w życiu takie chwile, dla których żyć i cierpieć warto:-P

" Żeby się wznieść, trzeba najpierw uklęknąć" JPII "Z największej rozpaczy można uczynić najbardziej niezwyciężoną nadzieję." Fryderyk Nietzsche

Gość ja powiem tak........
A kiedy w tęczy na niebie Rozpoznasz kolorów życia odbicie to znaczy po prostu, że kochasz życie.

Gość ja powiem tak........
Życie ma tyle kolorów, ile potrafisz w nim dostrzec.

Gość Emila666
Dzieki dziewczyny, juz wiem co jej napisze:D Pozdrawiam Was kochane:D

Nadzieja jest odwieczną wszystkich ludzi piastunką: kołysze nas bezustannie i smutki nasze usypia. ~ Klementyna Hoffmanowa Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja. ~ Aldona Różanek Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość. ~ Ludwik Hirszfeld

*Najpiękniejsza sztuką życia jest śmiać się zawszę i wszędzie. Nie żałować tego co było i nie bać się tego co będzie. * Przeszłości nie zmienisz wiec zmień przyszłość. *Przed tobą jeszcze tysiąc pięknych chwil nie ma po co patrzeć w tył. * Gdy Bóg zamyka drzwi to otwiera okno:) * Odwróć twarz do słońca a cienie pozostaną za tobą. * Na duże kłopoty najlepsze są małe szczęścia. * Pielęgnuj tylko te mysli które chcesz mieć w głowie *Pamiętaj ,że 60 sekund smutku zabiera Ci minutę szczęścia.