Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliopatra

nadżerka

Polecane posty

Gość kliopatra

wiem, że to pewnie już było, ale tak mam pytanie. w październiku wykryto u mnie nadżerke. ale pani doktor stwierdziła, że ona jest malusieńka, cytologia wyszła II grupa i nic w tym kierunku nie należy robić. przyjść za rok. i tak się zastanawiam czy nie iść do innego lekarza, czy rok to aby nie zbyt długo?

Gość moniczka28
Oczywiscie to dlugo ja tesz mialam 2 gr a potem wyszla 3 gr

Gość moim zdaniem obojętnie
ja chodziłam z nadżerką 10 lat i nic nie było, oczywiście pod kontrolą gina usunęłam jak się zaczęła powiększać metodą solcogyn

Gość tabletomanka2009
moniczko nie strasz, bo nadzerki ma wiele kobiet i jak sa male to rzeczywiscie nie nalezy usuwac, ja tez mam od nie wiadomo kiedy(1 wizyty 16 lat i wtedy mi lekarz powiedzial, a obecnie mam 25 lat) do zalozycielki tematu, jak sie boisz to idz na kontrole np za pol roku, ale teraz daj sobie na razie spokoj:) skoro jest mala to nci nie szkodzi, ja tez mam od lat taką małą i cytologie zawsze 2 gr bo to jest norma dla tych z nadzerka i jest ok:)

Gość minissssssssssiston
kliopatra nie ma sensu teraz chodzic do innego gina! wybierz sie za jakis czas dopiero, za niecaly roczek bedzie ok!

Gość minissssssssssiston
niektore kobiety nigdy nie mialy 1 gr, tylko 2 gr, bo druga to tez zdrowa grupa:) wiec nie martw sie, tylko co roku odwiedzaj ginekologa, a jak cos zauwazysz to oczywiscie czesciej

Gość justa838383
idz tak w wakacje na kontrole, ale 2 gr jest ok przy nadzerce