Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

kto jest po t-ekonomicznym??macie prace?jaka??

Polecane posty

Gość glutynianka
a jaką prace można mieć dziś ze średnim wykształceniem. tylko fizyczną. przykro mi. zresztą po studiach (po wszelkich cudnych szkółkach, albo kierunkach o dziwnej nazwie np. kulturoznastwo) też tylko fizyczną:)

Gość a teraz powiem ja że
pracuje w banku bph w krakowie jestem doradcą do spraw produktów bankowych. nie mam skończonych studiów i nei mam zamiaru narazie kończyć... Dla chcącego nic trudnego

Gość zołza12
to długo tam w tym banku nie popracujesz...

Moja siostra mlodsza ukonczyla technikum ekonomiczne. Pierwsza prace jaka dostala..Siedziala w biurze i liczyla papierki..Kilka razy byla na stazu.Wkrecila sie do PKSu,siedziala za biurkiem..Stracila prace(redukcja personelu,byla najmlodsza),ale szef polecil ja koledze po fachu a wrecz zalatwil jej te prace,bo poszla i musiala tylko podpisac umowe.Tam ja awansowali do wiekszego miasta.Teraz jest na 2 roku studiow i zarabia 2,5 tys zl.Wiec mysle,ze nie jest tak zle jak na srednie.

Gość a teraz powiem ja że
pracuje tam juz 3 lata i jakoś nie widze i nie sysze żebym miał abyć zwoniona

ja jestem po technikum ekonomicznym, choć bez egzaminu :P pracuje jako sprzedawca w sklepie z materiałami eksploatacyjnymi do drukarek (specjalista ds sprzedaży). Chociaz z doświadczenia wiem że w dzisiejszych czasach pracodawca ceni bardziej doświadczenie zadwodowe pracownika niż to jakie ma wykształcenie. Przykładowo kolezanka tez po technikum i tez bez egzaminu pracuje teraz w Alior Banku bo miała już stycznosc z taka praca wczesniej pracowała w Millenium i Citi Handlowym, a druga po liceum ekonomicznym i studiach logistyka i spedycja szuka pracy juz pól roku, wczesniej pracowała w sklepie z ciuchami....

Gość zołza12
zwolniona może nie ale zmuszona do pójścia na studia myslę ze nie bawem zostaniesz. No chyba że będziesz wolała się zwolnić.

Gość glutynianka
a teraz powiem ja że - penie będziesz tam pracować. bo osoby bez ambicji, bez kreatywności, są zawsze w cenie. można nimi tak łatwo sterować.

Gość zołza12
glutynianka - racja bo studia oprócz teorii uczą przede wszystkim kreatywności, samozaparcia, asertywności i wielu innych cech których można by wymieniać bez liku :)

Moja znajoma skonczyla 8 lat temu liceum ekonomiczne i pracuje do dzis w banku,bez studiow.Na reke ma 4 tys.

Gość zołza12
no tak bo oprócz studiów liczy się doświadczenie. Ja kończe w tym roku mgr. 2 lata temu obroniłam lic i przez całe studia pracuję, zaczynałam oczywiści od pracy fizycznej a teraz pracuję w banku :)

Gość zołza12
hehe co to za banki??? jeden bph a ten 2??

Gość fbaslbasl
studia uczą tylko jak sie chla i cpa (o to ta kreatywność:P) licea tylko są po to ,żeby statystyki bezrobocia opóźnić:) bo po licach nie ma dobrej pracy wiec spoko ja jestem w technikum ekonomicznym hahhahaha

oczywiście ze doswiadczenie wazniejsze a tez je gdzies trzeba zdobyc.. watpie zeby np.na ksiegoa liczyło sie doświadczenie sprzedawcy.. ;/