Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia0808

co robic?

Polecane posty

Gość Kasia0808

Wczoraj bylam u meza kiedy w pracy kiedy przyszla klientka. Maz ja dobrze zna,wpada do niego czesto na niby pogaduchy.Opowiada mi o niej czesto,bo bawi go jej poczucie humoru i wogole bardzo wesola jest,wiec ja lubi.No i ona przedstawila mi sie i zaczyna nawijac do meza i do mnie troche.I w pewnym momencie mowi"zobacz jaki piekny makijaz dla ciebie zrobilam" i mruga zesami do mojego meza i smieje sie jak glupia. Maz zaczal sie tez smiac i powiedzal jej ze jest piekna a ona cos ze nie pomoze juz jej puder ani roz i smieje sie dalej i on tez. jszcze chwile pogadali i ona poszla po dziecko do przedszkola.tak to by pewnie gadala z godzine. Moim zdaniem to moze jest i ladna,ale duzo brzydsza ode mnie. Jak to powiedzialam mezowi to sie zaczal smiac i powiedzial mi ze jestem najpiekniejsza. Ale to tak zabrzmialo jakby ze mnie kpil wiec powiedzialam, ze ona ze mna raczej nie moze sie rownac i ze nie zycze sobie zeby go odwiedzala. A on na to ze zeczywiscie nie mozna mnie i jej porownywac, cos w tym stylu i tak na mnie spojrzal, ze przykro mi sie zrobilo.Zapytalam o co mu chodzi a on ze nic.chcialam koniecznie zeby mi wyjasnil, powiedzial tylko ze mam ciezkie poczucie humoru. i ogolnie jakby byl zly. jak mam to rozumiec? nie lubie po prostu jak jakas inna kobieta kreci sie kolo mojego meza i z nim flirtuje. On mowi ze nie flrtuje, tylko zartuje ale ja jestem mimo to zazdrosna. poklocilam sie z nim i nie wiem jak sie zachowac, bo to ja powinnam sie obrazic a to on sie zachowuje jakby go wielka przykrosc spotkala

Gość funfenlla
etam, olej to. no i co.

Gość Kasia0808
mam zle przeczucia i jest mi przykro. nie moge tego tak zostawic

Gość nie chcę się czepiać
Ale gdzie są przedszkola otwarte w niedzielę? ;)

Gość Kasia0808
w sobote.

jak w sobotę, skoro dzisiaj jest poniedziałek-15.02, a wczoraj była niedziela ;p Nieistotne. Nie liczy się dla męża czy jesteś ładniejsza czy nie. Liczy się efekt nowości :(

Gość Kasia0808
jakiej nowości?no nie zalamuj mnie, ona jest starsza sporo ode mnie. myslisz ze moze chciec sie z nia przspac bo jest inna niz ja?

Jest takie ryzyko moim zdaniem. Może w Waszym związku jest rutyna i mąż może się pokusić na romans na boku, ale nie musi. Faceci tacy są :( Zresztą nie tylko oni. Wiesz? Flirt, romans, dreszczyk emocji. Pogadaj z nim szczerze i wyraź swoją opinię na ten temat zdecydowanie i tyle. Innego wyjścia nie widzę. Powodzenia :)