Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assasass

całkiem dwie inne osobowosci

Polecane posty

Gość assasass

co o tym myslcie ? o takim zwiazku ? jestem z chlopakioem 5 miesiecy.. mamy za soba bardzo trudny okres,ciezki poczatek zwiazku. Kochamy się i chcemy byc ze soba..lecz mamy poprostu straaasznie inne poglady o ktrre sie czesto klocimy,moze nie nawet poglady ale poprostu cos w nas jest innego co tak strasznie czuc odpychanie,lecz czujmey tez chemie ,niesamowita chemie,co nas strasznie przyciaga..macie tez takie zwiazki ? co o tym wszytskim myslicie,czy to zwiazek bez przyszlosci ?

Gość Diabełek Ogoniasty
Możliwe, że z przyszłością, możliwe, że macie charaktery, które się uzupełniają w jakiś sposób przez swoją odmienność. Możliwe też, że przeżywacie niesamowity romans, i nawet jeżeli nie ma on tej przyszłości, to warto ;) Warto dla tych chwil, kiedy jest ogólna extaza ^^

Gość assasass
tez wlasnie mysle tak... jest naprawde wielka namietnosc miedzy nami .. on troszke obrazalski ,ja wlasnie wrecz przeciwnie ;d mozna mi mowic a ja sie nie obraze :P oboje zazdrosni ;D heh wkurza mnie tylko to w nim ze czasami poswieca mi malo uwagi i czasu co wlasnie ja potrzebuje go wiecej ( przyzwyczajenie po poprzednim chlopaku ) ale poprostu taki jest.. i strasznie tego w nim nie lubie chociaz juz wszystko powraca do normy, i jest coraz lepiej chyba lepiej zeby sie z czasem do przodu polepszalo niz pogarszalo... :)

Gość Diabełek Ogoniasty
Oczywiście, że jeżeli się polepsza, to tym bardziej warto kontynuować :D Powodzenia ;) Myślę, że się uda :D