Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszajka.

Brak tęsknoty za nim, czy ktoś z was tak ma?

Polecane posty

Gość Miszajka.

Jestesmy ze soba krotko, jakies niespelna 4 miesiace. Ostatnio widywalismy sie bardzo czesto, mozna powiedziec ze w zasadzie mieszkalam u niego prawie dwa tygodnie, czasem tylko zjezdzalam do domu. Teraz on wyjechal na 2 tygodnie do domu rodzinnego a ja nie czuje teksnoty. Nie to, ze spotykam sie z kims innym, nie mam nawet na oku nikogo. Myslalam ze jestem zakochana w swoim facecie, ale po tym ze widzielismy sie non stop dwa tygodnie jakos nie czuje tesknoty za nim, nie chcialoby mi sie nawet z nim spoktac teraz i nawet sie ciesze ze wyjechal. Czy ktoras z Was miala podobnie, jak to tłumaczyc?

Gość zielony sweter
Nie. Mozna miec tesnote ale po co ją pokazywac. To nic nie zmienia:) tesknota jest dla nas.

Gość spragniona sportu
hmmm, tak , początkowe stadium "związku" chyba tak wygląda... dopóki nie pojawi sie miłość i przyzwyczajenie , takie rozstania będę probą dla zauroczenia , czy przetrwacie, i to zauroczenie zamieni sie w milość? czy zniknie .... to dobra próba chyba że jest to milość od pierwszego wejrzenia , namita i gorąco , to nawet po paru dniach związku bedziesz tęsknić za ta osoba, nie ebdziesz sobie wyobrażał życia bez tej połówki.... ah piekne :)

Gość Miszajka.
Moze ta tesknota sie pojawi.... Na razie czuje zadowolenie z tego ze wyjechal, ze nie bedziemy sie widziec 2 tygodnie. Nie tesknie za nim w ogole.