Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o...

czy tak można zajść w ciąże

Polecane posty

Gość pytanie o...

czy jeżeli podczas stosunku partner nie "dojdzie" to czy kobieta mogłaby być w ciąży? słyszałam dużo opini na ten temat że istnieje ryzyko zajścia w ciąże ale czy to możliwe?

Gość glutynianka
można

Gość ryzyko małe ale jest

Gość pytanie o...
to zdarzyło mi sie tydzień przed krwawieniem z odstawienia. krwawienie dostałam i to chyba znak że nie jestem w ciąży?

o matko, jak krwawienie z odstawienia to rozumiem ze bierzesz pigułki. jesli tak to sie moze facet spuszczac do środka i i tak ciązy nie bedzie. chyba ze nawalisz z braniem, to inna bajka.

Gość pytanie o...
Tak biorę tabletki ale akurat dzień przed zapomniałam tabletki i na drugi wziełam dwie na raz. potem sie kochałam z chłopakiem ale nie wiem czy ta zapomniana tabletka nie doprowadziła do ciąży?

Wątpie! Tabletka dziala do 24 godzin! Raczej nie jestes w ciazy skoro nawet okres mialas! Nie masz sie co martwic...

Gość pytanie o...
tabletki biore zawsze o 17. pewnego dnia zapomnialam a na drugi dzień wziełam dwie także o 17 a o 22 współżyłam. krwawienie co prawda dostałam ale siostra mnie nastraszyła że jak bym była w ciazy to i tak bym dostala bo kochalam sie tydzień przed krwawieniem.. troche sie boje bo to bylo akurat w ten dzien po zapomnianej tabletce:(

kurcze zapomniałaś tabletki i tego samego dnia się kochałaś? a ulotka co o tym mówi? który tydzień? trzeba było w gumę zainwestować, byłby spokój przynajmniej. szanse masz, małe bo małe, ale są