Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka11111111

Jak to jest z tym okresem

Polecane posty

Gość kruszynka11111111

Mam takie nietypowe pytanie.Czy kobieta ktorej spoznia sie okres a test ciazowy nie wykrył ciazy moze moze w tym czsie zjasc w ciaze??

Gość teoretycznie tak może
owulacja zawsze może się przesunąć, a nawet wystąpić dwa razy w cyklu spóźnianie się okresu może być też spowodowane cyklem bezowulacyjnym jeżeli masz podstawy, by myśleć o ciąży to za tydzień zrób drugi test

Gość kruszynka11111111
mialam objawy niepokojace np wymioty brak miesiaczki bole krzyza.Test robilam wynik ujemny a ja nadal mam brak miesiaczki i bole krzyza.Test mogl sie pomylic??

Gość kruszynka11111111
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

mysle ze te bole sa powodowane przez to ze nie dostajesz miesiaczki i poprostu promieniuje.ILE CI SIE SPOZNIA?? do dwuch tygodni ma prawo sie spoznic,zabezpieczaliscie sie czy nie??

Gość kruszynka11111111
spoznia mi sie miesiac ale nigdy nie mialam reguralnego okresu.Nie nie zabezpieczalismy sie.I jak chodze do lekarza to albo z powodu ze mam za dlugo okres a potem ze mi sie spoznia

wiesz ja mysle ze powinnas moze zrobic sobie jakies badania.Hm ja bym np chciala byc w ciazy czekam tylko na wynik czy bedzie okres czy nie.10 LUTEGO NAJPRAWDOPODOBNIEJ DOSZLO DO ZAPLODNIENIA...CZYLI DWA DNI PO MIESIACZCE ALE JESZCZE NIE JESTEM TEGO PEWNA PONIEWAZ MUSZE POCZEKAC NA DZIEN MIESIACZKI I POTEM SPRAWDZIC TO TESTEM CIAZOWYM.CZY TO MOZLIWE BY W TAK KROTKIM CZASIE I DO DZIS BOLALO MNIE PODBRZUSZE?? CZY TO OZNAKI ZAPLODNIENIA?? tez mam prblem heheh