Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LexisNexis17

Boje sie mojego chlopaka

Polecane posty

Gość LexisNexis17

Jego penis ma 23 cm i ona wrecz zmusza mnie do sexu analnego a ja boj sie powiedziec nie. Nie stosuje przy tym zandych, jak wyczytalam ze sie powinno, zelow czy lybrykantow. I tak namowilam go ze chce byc dziewicaca do sluby. Rozumiem go, ma swoje potrzeby i go kocham ale sex z nim jest ciezki. Mialyscie tak/?

Gość h dbgsn
nie, nie jesteśmy tak głupie, żeby a) sądzić, że po analu jesteśmy dziewicami; b) dać się zmusić do seksu c) a tym bardziej analnego - szanujemy swoje ciała i jesteśmy świadome konsekwencji chorób -w tym tych o utajonym przebiegu - więc nie dajemy się krzywdzić

Gość blablablablablablaaaa
A jakie choroby są po analu?... O.O Wiem tylko, że przez około 2 dni są problemy z załatwieniem, a żeby wszystko "tam" doszło do siebie potrzeba tak z miesiąc poczeka... ^^

Gość SzalonySzaleniec
Biologia sie kłania, odbyt to zbiór bakteri jak pamiętam, zresztą kto NORMALNY robi anala ? po co w obdyt ja tego nie rozumiem. zadna przyjemność

Gość Justycha
Utnij mu penisa , nie będzie Cię zmuszał. :P

Gość pomarańczowa suczka
niepoważna jestes ze sie zgadzasz na takies cos.

Gość EwaO
Uciekaj od niego. Przecież w tym do czego on cie zmusza nie masz żadnej przyjemności.

Gość panna z mokrą cip00szką
Wypróżnij się to będzie naturalne tarcie po resztkach stolca i nie trzeba smarowidła żadnego!

Gość to prowo
nie ma aż takich idiotek, które dają się regularnie gwałcić, a potem idą na forum pytać: "miałyście tak"? Nie, nie miałyśmy :O

sex analny nie jest zły ..ale nie na siłe z przestraszona dziewczyna...a co moze być ..np. koles moze ci rozpierdolic zwieracz