Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuńka666

Cała wydepilowana? Pytanie do panów i pań P

Polecane posty

Gość niuńka666

Koleżanki: czy tam na dle depilujecie sie całkowicie czy zostawiacie np. paseczek, trójkącik czy jakieś tam inne.. ;) Koledzy: Jakie wam sie najbardziej podobają ,,intymne fryzurki" i czy też sie tam depilujecie? :P

Gość SzalonySzaleniec
szczerze albo wygolona albo paseczek :)

Gość niuńka666
pytam bo przeglądałam filmiki i zwróciło moją uwagę to, że tam każda całkowicie wydepilowana. Zaczełam sie zastanawiać, że może to taka norma, może mój paseczek juz zdecydowanie niemodny i powinien zostać usunięty? ;) a może zamiast paseczka ,,modne" są jakieś inne fryzurki? No niestety innych ludzi nago nie oglądam, żeby widzieć co jest najbardziej popularne..a filmiki...nie jestem pewna czy sie nimi sugerować ;)

Gość ewaewciaewunia
ja od kilku lat depiluje na gładko, kiedyś zostawiłam cienki paseczek:)

Gość kolezanka_anki
obejrzyj filmiki z tagami "hairy" "mature" to zobaczysz owlosione

Gość niuńka666
...że tam widziałabym owłosione - nie wątpię ale nawet nie wchodzę w takie kategorie ;)

Gość SzalonySzaleniec
no wiesz moim zdaniem ważne w czym czujeś sie wygodnie skoro masz pasek i czujesz sie ok to facetowi tez nie powinno przeszkadzać.. Takie moje zdanie :)

zdecydowanie paseczek...:)

Zdecydowanie na gładko ;-) Ale z paseczkiem czy trójkącikiem może być. Generalnie tak żeby niżej nic nie było

Gość a co mi tam 7
paseczek wymaga wiecej czasu. wiec preferuje u żony gładziutką - nie tylko dla tego ze to szybciej, ale dla mnie dużo bardziej apetyczniej. nigdy ni emogę się odessać; zatracam się w minetce na długi czas. rus1 trafnie to określił na wzgórku hulaj dusza, ale od poczatku warg do samej kości ogonowej zero. sam tez tak mam a wtedy żonka pokazuje co potrafi zdziałać ustami i języczkiem - to warte nawet tego niefajnego uczucia odrastajacych włosków.