Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksena999

48 lat i ciaża

Polecane posty

Ludzie na kafeterii to niewyżyci frustraci!! No naprawdę jak się czyta niektóre wypowiedzi to ręce opadają. Ksena999- ustal ojcostwo i niech Ci płaci dziad alimenty. No i sorry ale facet musiał się liczyć z ciążą skoro sex uprawiał- koniec kropka.

Gość 1Q3WE
Polska to niestety kraj zacofanych, zaściankowych zakłamańców. Najlepiej rodzć między 18-22 rokiem życia. Potem to już za stare. Po drugie jak kobieta wpadnie to od razu chciała złapać chłopa na dziecko-a co on się nie mógł zabezpieczyć? Jak nie chce dzieci niech się podwiąże nie? Poza tym nikt nie może zrozumieć, że życie to nie bajka i czasami coś się przydarzyć może i ważne jest tylko to żeby wtedy być odpowiedzialnym i pojąć prawidłową decyzję . A głupie hasła pisane jak niektóre powyżej świadczą tylko o braku dojrzałosci i tolerancji. Autorko a ty nie patrz na ojca dziecka tylko samazadecyduj co robic, zobaczysz z czasem wszystko się ułoży.

Gość ja bym usunela
chyba bym sie ze wstydu spalila przyznac sie przed dziecimi, ze jestem w ciazy w tym wieku. i dziecko wcale nie odmladza. ciaza to masakra dla ciala i zdrowia a potem rosnacy i wymagajacy bachor, ktory wyje, choruje, lazi wszedzie, nie no... chyba nie przemyslalas sprawy oglaszajac sprawe wszem i wobec. ja ci szczerze wspolczuje!!!! wlasnie zmarnowalas sobie zycie w dobrym juz okresie bo w miare spokojnym i ustabilizowanym. tatusia rozumiem- kto by chial uzerac sie z wrzeszczacym bachorem jesli to nie wnuk (a tu wiadomo, ze meka sie skonczy jak pojdzie do swojego domu z rodzicami)? w tym wieku czlowiek mysli o spokoju i wygodzie a nie nieprzespanych nocach i smierdzacych pieluchach

Żenada...Mam nadzieję, że autorka tu nie zagląda. Ja bym usunęła- Ze wstydu usnęłabys dziecko?? Jak miałkim musisz być człowieczkiem skoro ważniejsze dla ciebie co ludzie powiedzą... Ja mam tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety :)

Gość bedzie dobrze nie martw sie
to jest najlepsze: "Masz juz duze dzieci, ktore z pewnoscia Ci pomoga przy maluszku" A z jakiej racji ja sie pytam? Nigdy starsze dziecko (ile by nie mialo) nie powinno byc obarczane zadnymi obowiazkami zwiazanymi z mlodszym rodzenstwem. Bo to moze popsuc ich przyszle stosunki. Jak samo zechce - super. Ale jak nie - to nie powinno sie tego od nich oczekiwac :O

Gość ja bym usunela
to nie chodzi o to co ludzie powiedza moja droga a o fakt, ze w takim wieku nie potrafie sie zabezpieczyc! i nie usunelabym dziecka miernoto a zlepek komorek, ktore kiedys, jesli ja zdecyduje, moze byc dzieckiem. moje cialo, moje zdrowie i to ja decyduje czy mam ochote byc inkubatorem na nastepne miesiace i uzerac sie z wymaganiami niemowlecia i dostosowywac swoje potrzeby i zycie do *widzi mi sie' dziecka

Gość jnwrse
ksena,nie przejmuj się tymi kretyństwami,które tu wypisują,że niby wstyd itd.Mnóstwo kobiet rodzi w tym wieku ZDROWE dzieci.Miło,że masz wsparcie w siostrze i dobrą pracę-na pewno sobie poradzisz.A kiedy już urodzisz,dziecko wynagrodzi ci wszystkie przykrości.Życzę ci wszystkiego dobrego!!!

Gość a ja zycze duzo zdrowia
Tobie i dzieciątku... Facet nie chce brac odpowiedzialnosci za dziecko to niech płaci alimenty przeciez mogł sie zabezpieczac.... Co do wrednych komentarzy tutaj to powiem tak wszyscy bylismy wrzeszczacymi, ryczacymi bachorami w smierdzacych pieluchach...i zanim zaczniecie gadac bzdury pamietajcie o tym...