Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mnie pojebało

czy tylko ze mnie taki dekiel, że nie odbieram numerów prywatnych?

Polecane posty

Gość chyba mnie pojebało

wyznaję zasadę, że to kolejne firmy wpierdalające na siłę oferty, więc nie odbieram, bo mam dosyć powtarzania trzydzieści razy, że ich pierdolę. w rezultacie oni dobijają się jakiś tydzień, ja udaję, że nie istnieję, po tygodniu jest cisza, a po dwóch miesiącach znowu to samo. tylko ja tak mam? bo chcę sprawdzić czy rzeczywiście jestem tak nienormalna za jaką uważa mnie moja matka :D

Gość ja powiem tak........
ja odbieram tel nawet jeśli wyświetli mi się numer prywatny a to z tego względu że już parę razy zdarzyło mi się że znajoma dzwoniła do mnie ze stacjonarnego jak i mój brat i nie wiadomo czemu nie pokazało mi numeru a właśnie wyświetlało numer prywatny teraz od jakiegoś czasu znowu mi wyświetla te numery

Gość tezn nie odbeiramn

Odbieram tylko jak nie mam nic ważniejszego do roboty. Czyli niemal nigdy... Ktoś chce się dodzwonić to niech się nie ukrywa...

Gość kassssssssss
nie ja tez nie odbieram nie jestes sama:)

Gość oczywiście że odbieram
a dlaczego nie miałabym odbierać?

Odbieram wszystkie telefony jeśli dzwonią z jacyś naciągacze mówię dziękuję nie jestem zainteresowana i wyłączam się. :-)

nie odbieram prywatnych ,jesli ktos cos ode mnie chce po co sie ukrywa

Gość nigdy nie odbieram prywatnych
znajomi to wiedza. Z premedytacja tego nie robie i trudno. Nie odbieram i nie bede ;)

Nie odbieram zastrzeżonych i rzadko kiedy odbieram takie, które nie są zapisane w moim telefonie 🖐️

Gość z zastrzezonych czesto
ludzie oddzwaniaja na cv

Gość trudno mam to gdzies
ja odbieram tylko z listy kontaktow i tylko wtedy kiedy mi sie chce z ta osoba, ktora dzwoni gadac :P

Gość tez nie odbieram

Gość jacy wy jesteście nienormalni
:D zupełnie jak ja

Gość zemsta bedzie slodkaaa
ja nie odbieram zastrzezonych a nawet takich ktorych nie mam zapisanych w telefonie:p

Gość taka sobie mądrala
Nie odbieram nieznanych i zastrzeżonych numerów, ani domofonu, kiedy nikogo się nie spodziewam. Nie otwieram też drzwi, gdy jestem przed południem w domu. I wcale nie jestem dziwna :-P

ja tez nie odbieram. a jesli to ktos znajomy a ma akurat zastrzeżony nr to mi piszą..."odbierz to ja " ha ha

ja odbieram wszystko, szczególnie, gdy pracy szukam. choć zdarzało się, że nie-orange mnie maltretowało, ale ostatnio tak zgasiłam, że mam spokoj chyba do rozwiązania umowy.

Gość wiertaekaka
Ja tez nie odbieram, ani zastrzzonych, ani nieznanych, ani domofonu. Nie chce zeby mi ktos zawracal glowe, nawet znajomi. Jak ktos chce do mnie przyjsc to musi sie zapowiedziec.

Gość z londynu....
ja rpaktycznie odbieram 10% bez wzgledu na to czy znam ten numer czy to prywatny,bo przewaznie nie chce m isie gadac przez telefon, jak to ktos znajomy to oddzwianiam kiedy mi pasi lub wysylam smsa. t

A ja odbieram, bo sama czasem dzwonię z zastrzeżonego (stacjonarnego) i znam też kilka osób, które tak samo mają :) Poza tym jak szukałam pracy to odbierałam wszystko.

a ja musze odbierac bo szukam pracy, co prawda jak widze ze nr sie nie wyswietla to przypuszczam ze to jakis bank albo orange, ale wole nie ryzykowac. najgorzej jak widze ze ktos dzwoni, wyswietla sie nieznany nr wiec podniecona odbieram (bo to pewnie chca mnie zaprosic na rozmowe) a tu dupa, dzwoni babsko z banku w ktorym nawet nigdy nie bylam:(

Gość NIGDY nie oddbieram
nr zastrzezonych i nieznanych, po cholere??

Gość nie rozumiem firm
No właśnie, staranie się o pracę. Ale jeżeli ja muszę udostępnić swoje wszystkie dane, wyrazić zgodę na przetwarzanie danych, dlaczego firmy nie dzwonią jawnie, tylko z zastrzeżonych numerów? Przecież w większości mają strony internetowe i ich nr i tak można wyszukać, wręcz podejrzane jest, jeżeli firma jest tajemnicza. Rzadko obieram tel. z zastrzeżonego nr bo po prostu mam dość telefonu z banku i ich super ofert albo jakichś prezentacji (bo znajomi bez mojej wiedzy podali mój nr) czy też tel. z sieci. Poza tym, jeżeli dzwoni ktoś a nie możemy akurat odebrać, nawet nie wiemy do kogo oddzwonić.