Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa

jaką ja mam figure?

Polecane posty

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa

mam dziwną budowe :O mam 173cm i waze 55kg ,mam nogi jak patyki ,uda szczupłe,ale u góry toszke złączone..:O nie rozumiem tego..nogi mi się praktycznie nie łączą,ani kolana ,a u góry troche uda juz tak..,biodra mam wąskie,duże wcięcie w talii,szersze ramiona-mówią,ze mogą mi sie tak wydawać bo kości mi wystają u góry,mały biust 70B,ale bez stanika to naprawde no małe..podsumowująć -mała pupa -szczupłe uda i chude nogi -szersze ramiona -duże wcięcie w talii -wąskie biodra -mały biust 70B Co to jest za figura?:O bo nie mam pojęcia jak to się nazywa profesjonalnie..chcialabym poszukac wskazówek ,zeby jakos sie fajnie ubierać

Gość Milaszka
Prosze o zdjecie

Gość Lilly Ewellinka
trójkat albo jabłko

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
kurcze nie mam zdjęć tak figury ...cholera..po prostu ja mam chyba krzywe widzenie bo jeszcze pare dni temu masakrycznie sie odchudzałam bo mam dziwne lustra:O a dzisiaj u kolezanki się w normalnym lustrze zobaczyłam i zwątpiłam:O przez to odchudzanie nie mam tyłka ..:O chybaze tak mi leginso-spodnie zrobiły,ale w ogole jestem jakas wg mnei za chuda i nie podoba mi sie to wcale..chcialabym mieć biodra ,a nie wiem jak je "stworzyć" trójkąt? hmm tylko te moje ramiona nie są szerokie tylko tak chude,ze kości widac i po prostu tak sterczą..o to chodzi:(

A po co sie odchudasz??? Ja jestem o 10 cm nizsza od ciebie i waze 5 kg mniej... i tak mi sie wydaje ze za malo

Gość ja mam trochę inna budowę
mam Twoją wagę i wzrost, odpasa w góę jetem bardzo szczula, wąska w pasie, ale szersze biodra i w udach troszke mam, biust tez malutki, taka karykatura ze mnie:(

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
haha ja sie nie uważam za karykature:D wręcz przeciwnie ...ale chcialabym badziej podkreślać to co mam :D i np. stworzyć większe biodra .. poszukalam w internecie i mam figure chybe odwórconego trójkąta :D jak ja mam sie ubierać?

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
chelsie- wiem,ze to chore,ale podobają mi sie anoreksje.. troche sie opamiętałam bo znajomi mówili już ,ze wyglądam niezdrowo i po prostu jak wrak czlowieka..moja mama zaczęła płakać i mówić,ze mnie wyśle na leczenie,więc narazie przestalam sie odchudzać i daje sobie na wstrzymanie..

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
nie,no jednak niej estem odwróconym trójkątem:O bo na tej stronie http://ciaza.phorum.pl/viewtopic.php?t=310 jest napisane,ze ta figura charakteryzuje sie obfitym biustem tzn. tylko to mi się nie zgadza