Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumbadu

kiedy milosc staje sie obsesja

Polecane posty

Gość sumbadu

od ponad roku jestem w zwiazku z cudownym czlowiekiem. gdy jestesmy razem zachowuje sie zupelnie normalnie, nie daje niczego po sobie poznac. ale caly czas w myslach kolacze mi sie mysl, ze moglbym go stracic. jest calym moim swiatem, choc nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. dla niego jestem niezalezna, zakrecona dziewczyna. i fakt jestem zakrecona na pewno, choc nie wiem czy pozytywnie. on jest tak idealny, przystojny, swietnie wychowany, zabawny, wyksztalcony, swietnie dogaduje se z moja rodzina a jego rodzina traktuje mnie juz jak czlonka wlasnej rodziny. on caly czas mowi, ze mnie kocha, ze w przyszlosci bedziemy malzenstwem, ze chce miec ze mna dzieci. a ja wciaz mam obawy. boje sie, ze mnie zostawi, ze znajdzie sobie kogos lepszego, z lepsza praca, kogos z kim bedzie mu latwiej w przyszlosci. nie potrafie sobie poradzic z tymi obawami. sprawdzam mu skrzynke pocztowa bo wiem, ze ze swoja byla dziewczyna wciaz ma kontakt i wole miec na to oko. robie wszystko by byc dla niego idealem i on caly czas mowi, ze jestem jego idealem. ale ja najlepiej bym sie czula gdybym juz byla jego zona i matka jego dzieci, wtedy czulabym, ze naprawde jestem da niego najwazniejsza bo wiem, ze tylko z wyjatkowa kobiea zalozy rodzine. jak sobie radzic z tym uczuciem? boje sie, ze z czasem moge zaczac w jakissposob okazywac moje obawy i moja obsesje

Gość looooooooooooo
pamietaj, że jednym z najszybszych powodów by coś stracić, jest, że się tego za bardzo chce. Jedyna rada, to wyluzować

lepiej tych obiawów mu nie pokazuj bo nic dobrego z tego nie wyjdzie powie że jesteś zaborcza i takie tam. Też tak miałam;) ale to mija.To jest chore żeby być z facetem kocahć go a w między czasie mieć doła bo myślisz że znajdzie lepszą zamiast cieszyć się że wam się układa.Musisz mu bardziej zaufać i przekonać sie do niego samo przejdzie.

Gość sumbadu
tak w teorii i ja mam to opanowane i doskonale zdaje sobie sprawe w ewentualnych konsekwencji. niczego po sobie nie okazuje, moze czasem gdy juz wyjatkowo sie zirytuje, ale to sa takie drobne sygnaly. nie chce go stracic, nie chce przesadzac bo wiem, ze wlasnie z byla dziewczyna rozstal sie z powodu jej obsesji. ona miala to samo tylko nie potrafila tego ukryc tak jak ja

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnn