Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły razy trzy

czy w każdej pracy wszyscy muszą być

Polecane posty

Gość zły razy trzy

niezadowoleni z przełożonych i muszą robić złą atmosferę by na siłę "podkręcić śrubę"? to wygląda mi na specjalne założenie by tak robić aby zastraszać pracowników i siać niepokój

Gość panna z cotta
niestety tak, tak jak tępe panny, ktore nic nie wiedzą a jakimś cudem jeszcze pracują.. :O

Gość zły razy trzy
zauważyłem że ci pieprzeni paranoicy czepiają się wszystkiego i psują każdy kontakt międzyludzki nastawiając przeciwko sobie ludzi

Gość zły razy trzy
tępe panny pracują bo wiedzą jak się wypiąć odpowiednio lub trzymać palca w dupie

Gość panna z cotta
podkrecają srube bo po prostu lubią czuc wladze, nie muszą być lubiani, grunt to za dużo o nich nie mysleć, ja mam szefa furiata i na poczatku sie przejmowalam, teraz już nie mam siły i sie nim nie przejmuję ...

Gość zły razy trzy
najgorsze jest to że ludzi godzą się być przeciwko sobie i nawet co poniektórzy czują w tym przyjemność z dopieprzania innemu , dzieje się to w każdej pracy i to mi wygląda na choroby psychiczne w zakładach

Gość zły razy trzy
zakładach specjalnych*

Gość panna z cotta
a odnośnie tepych panienek to do szalu doprowadza mnie to, ze wszystko im sie udaje, tzn udaje im sie zatuszować bledy albo poprawią to tacy jak ja "dla dobra firmy" brrr.... a czy u Was w robocie sa takie osoby, które nigdy nic nie przyniosly do poczęstowania, zadnych herbatników ani czekolady a bez żenady wyżerają innym ??

Gość panna z cotta
tak, przykre jest to, ze ludzie dają sobą tak manipulować

Gość zły razy trzy
nie akurat takich nie ma ale sa za to inne ciekawe przypadki zezwierzęcenia

Gość nie w każdej pracy tak jest
Ja mam np. zupełnie poprawne relacje ze współpracownikami, jak i z przełożoną, żadnej tam napiętej atmosfery, obgadywania czy coś takiego. Niemniej uważam, że praca nie jest miejscem do zawierania bliższych znajomości, i unikam wszelkich tematów dotyczących spraw osobistych.