Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oskspr

Pomozcie czekam na dojrzale komenty

Polecane posty

Gość oskspr

Czesc mam na imie oskar skoncze 15 lat do mojej szkoly zaczela chodzic nowa dziewczyna i jest naprawde goraca i sliczna narazie udalo mi sie z nia nawiazac bardzo dobry kontakt na gg i potrafie powiedziec je czesc bo jak chce porozmawiac to cos mi placze jezyk i nie wiem dlazego ponadto ona ma chlopaka!! i mi bardzo smutno z tego powodu on szukal dzieczyny na stale i jestem zalamany ale na szczescie ja sie jej podobam i wgl pomozcie nie wiem czy mam sie starac dalej a jestem zakochany po uszy w 100000% i kocham ja bardzo ostatnio jeszcze wrzucam jej mile karteczki do kurtki typu kocham cie napisane 600 razy itp prosze pomozcie z gory ddziekuje jak chcecie wiedziec jak wygladam tutaj jest foto http://www.lustereczko.pl/oskspr/

Gość bnfdbdhds
0/10, a tak poza tym, to sprawdź sobie, co to jest interpunkcja i stosuj się do jej zasad, do cholery!!! 😡

Gość oskspr
k***** pisalem to na szybko bardziej powienien ie interesowac moj problem nie sposob w jaki pisze i bys sie zdziwil/a bo nie jestem jakims tam debilem i idiota a jak nie chcesz pomoc to nara i patrz w jaki temat wchodzisz bo jest wyraznie napisane ze dojrzalem komenty a nie

Gość helpinka z oslo
Przestań podszywaczu. Chłopak jest przystojny a ty go dołujesz... Zazdrościsz, czy jak?

Gość Meeelllisssaaa
zmień fryzure :)

Gość oskspr
heeej hal00 ktos pomoze czy nie prooooooosze

Gość panna z mokrą cip00szką
2-3 tygodnie i ją wyr00chasz!

Myślałam, że 15 latki szukają pomocy na szkolnych korytarzach wśród swoich 'super kul' gimnazjalnych kolegów. Do czego to doszło ;] Napisz jej na gg, że chętnie spotkasz się z nią na pizzy, ale że ostrzegaż iż jesteś troszkę nieśmiały. Ale jeśli TY jesteś ciapa, a lasencja ma kogoś, to nie licz, że ona rzuci dla ciebie wszystko, bo Ty tak chcesz.