Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo

Czy ze stresu można mieć kłopoty trawienne, czy żołądkowe..plus dziwna wydzielin

Polecane posty

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo

Witam. Mam egzamin poprawkowy, przez którym cały tydzień maksymalnie się stresowałam, jadłam więcej niż zwykle plus siedziałam w domu całymi dniami nad książkami. Pojawiły się u mnie kłopoty, tzn niedobrze mi od kilku dni, kał też inny, już trochę lepiej mi od wczoraj, ale jeszcze trochę ciemnej wydzieliny miałam dziś. Już tak kiedyś miałam i poprawiło się, jak zmieniłam sposób odżywiania. Ale teraz tak nagle się to pojawiło, to zastanawiam się, czy to może mieć związek ze stresem?

Gość uuuuuup

Gość ja chyba pojadę do sklepu
tak, może mieć związek ze stresem

Gość bogna.47
Dobrze znasz swój organizm. Takie objawy to właśnie stres powoduje. Tez tak mam, gdy muszę coś w pracy załatwić, ważnego i pilnego, albo gdy czuje wewnętrzną niepewnośc o coś lub o kogoś. To normalne objawy osoby żyjącej w stresie.

Gość ze stresu to ja kiedyś
pianą wymiotowałam! Może to nie było z żołądka - ale w nocy (kilka nocy pod rząd) tworzyła mi się w gardle piana - dosłownie - takie mydliny bez smaku - i wywoływało to odruch wymiotny. Więc zapewniam cię, że wszystko możliwe.

Gość nie tylko trawienne
:o