Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasiaa 19 lat

Co mam myśleć ?

Polecane posty

Gość Joasiaa 19 lat

Do mnie zarywał jeden kolega bardzo fajny, od jakiegos czasu przestał do mnie pisac zorientowalam sie ze cos jest nie tak, dowiedzialam sie ze w czasie kiedy pisal i spotykal sie ze mna (około 3 miesiecy) znalazł sobie dziewczyne (młodszą ode mnie -ja mam 19l.) No i stwierdzialam ze tez juz nie bede do niego pisac jak ma dziewczyne bo to bez sens , lecz wytrzymałam tylko 3 dni i nie mogłam musialam do niego napisac... az po któryms razie udało mi sie nie pisalam do niego juz 2 tygodnie dodajmy ze codziennie jak kładłam sie spac przypominałam sobie o nim aż łzy popłyneły i tak przez całe 2 tygodnie już pod koniec nawet mniej o nim myslałam..:) I własnie wtedy właśnie musiał mi napisac sms-a ... I teraz to znów nie moge o nim zapomniec nie daje sobie juz z tym rady... Kiedyś sie go pytałam czy ma dziewczyne odpowiedzial ze nie.. porosiłam kolezanki brata zeby go zapytal bo sie znają i on mu powiedzial ze ma .... ;/ Pomóżcie :(

Gość Joasiaa 19 lat
a tak chciałam żeby mnie przeleciał :(

Gość Joasiaa 19 lat 2 wpis
i po co sie podszywasz pod kogoś kim nie jestes??

Gość Taka jedna Samosia
skąd ja to znam??? Miałam podobną sytuacje do Twojej, tyle że jak miałam 19lat to sie zakochałam w takim facecei z którym chodziłam 8mc, on przestał do mnie pisać, zostawił mnie dla innej w między czasie wyleciałam ze studiów bo tak sie załamałam, że nie byłam w stanie sie uczyć...po 2mc mi przeszło bo poznałam nowego chłopaka, oczywiście moj ex zaczal sie do mnie odzywac, chciał wrócić itd. Wniosek: daj sobie spokój z tym dupkiem za max. mc Ci przejdzie:)

Gość Joasia 19 lat
No zobaczymy co to będzie bo jak na razie to nie mam dobrych myśli ..

Gość olkaaaaaa
:)