Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos sie dzieje z moim cialem

co sie dzieje?

Polecane posty

ok napisze moze ktoras z was miala podobnie. 27dzien cyklu okresu nie widac, czasami pobolewa jak na okres ale nie ma go , piersi bola dobry tydz, do tego od paru dni doszla mi podwyzszona temp(37-37,4), sprawdzilam pewnego dnia bo czulam ze cos nie tak, przeziebiona nie jestem. pozatym wszystko gra. test rano negatywny, ale moje cykle ok 30-32dni, spotkala sie ktoras z was z podobnymi dolegliwosciami i byla w ciazy?

Gość Spokojnie - to normalne
Podwyższona temperatura utrzymuje sie do @ - tuż przed spada, a skoro masz cykle 30-32 dniowe - to nie masz się czym martwić. @ powinna nadejść o właściwej porze.

no z ta temp to niby wiem ale nigdy tak nie bylo czuje sie jakbym byla przeziebiona ale nic mi nie dolega. dla jasnosci- chcemy dzidziusia.

Poczekaj jeszcze pare dni.. jak @ nie nadejdzie wykonaj ponownie test! Zycze powodzenia! ;)

jasne ze zaczekam nie mam innego wyjscia:) jezeli ktoras z was miala podobnie prosze podzielcie sie ze mna tym.

ponownie tu zagladam :( naprawde nikt nie pomoze?

dziwne, temp zawsze sie pojawia pod wieczor a nad ranem w ciagu dnia na poziomie 36,8, czuje sie fatalnie z tym a okresu nie widac jeszcze 3 dni moze test?