Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Elwirka1979

czyszczenie okap贸w

Polecane posty

Go艣膰 Elwirka1979

Witam moje drogie kole偶anki, W mojej kuchni pojawi艂 si臋 ostatnio taki okap: http://www.okapykuchenne.pl/grovia_60_1-p33752.html wykonany ze stali inox. Prosz臋 o porad臋 jakim preparatem czy艣cicie taki sprz臋t. Chodzi mi g艂贸wnie o to 偶eby nie zostawa艂y odciski palc贸w a kolor tego okapu by艂 jednolity pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m贸wi臋 serio
Sprayem do czyszczenia kokpit贸w auta, najlepiej Plak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ko艂o ratunkowe_____________
patrz punkt 12 opisu tego produktu co go wklei艂a艣 :O W ka偶dym sklepie agd znajdziesz preparat do czyszczenia stali inox. Wypr贸buj sama kilka i zobaczysz, kt贸ry najlepiej Tobie odpowiada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elwirka1979
Akurat nie czyta艂am tego opisu gdy偶 okap kupi艂am na allegro :) Wiem 偶e w sklepie co艣 dostan臋 ale nie chc臋 wyrzuca膰 pieni臋dzy w b艂oto i testowa膰. A ten plak to nie zniszczy okapu?? Mo偶e kto艣 u偶ywa tego bernera ?? i m贸g艂by co艣 o nim powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂 tu w膮tek o czyszczeniu
Podobny w膮tek i na nim o r贸偶nych 艣rodkach, plak si臋 sprawdza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra firma za艂膮cza
w instrukcji opis 艣rodk贸w do konserwacji przedmiot贸w wyprodukowanych przez t臋 firm臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te srodki im dro偶sze to gorsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilona_sss
Te偶 mia艂am ten problem, nie op艂aca si臋 testowa膰 bo mo偶na poniszczy膰 stal i b臋dzie ona wygl膮da膰 gorzej ni偶 tragicznie. moja mama wpad艂a na pomys艂, ze kupi膰 ta艅szy 艣rodek nie pami臋tam nazwy ale kosztowa艂 ok 10 z艂, pora偶ka!! Ponad zacz臋艂a czy艣ci膰 okap okr膮g艂ymi ruchami, szkoda 偶e nie mam zdj臋cia, wygl膮da艂o to naprawd臋 masakryczne. Ja postanowi艂am si臋 poradzi膰 i kupi艂am za ok. 50 z艂 spray marki BERNER. nie jest on mo偶ne tani ale za to extra czy艣ci. Naprawd臋 nie ma smug no i jest wydajny. mog臋 go szczerze poleci膰, sama pr贸bowa艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia - Asia
Ja u偶ywam tego bernerka i jestem z niego bardzo zadowolona opr贸cz okapu czyszcz臋 nim piekarnik, lod贸wk臋 i mikrofal臋 :) Polecam wypr贸bowa膰

Udost臋pnij ten post

艢ciereczki w5 z lidla 艂adnie czyszcz膮 takie rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polimex
Ja kiedy艣 u偶ywa艂am cif do inoxu ale bardzo si臋 zawiod艂am, na czyszczonych powierzchniach powstaj膮 smugi. kiedy艣 znajoma kupowa艂a okap i dosta艂a w艂a艣nie ten 艣rodek Berner gratis - jest naprawd臋 dobry, sprawdzi艂am i teraz te偶 go u偶ywam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarzynaM
Rzeczywi艣cie, testowa艂am ten plak i sprawdza si臋. Podprowadzi艂am m臋偶owi z gara偶u, to zadziwiaj膮ce ale mo偶na si臋 nim poratowa膰 i przeczy艣ci膰 sprz臋cik w kuchni :)

Udost臋pnij ten post

Ja polecam r贸wnie偶 piank臋 SABESTO. Wystarczy spryska膰 chwilk臋 odczeka膰 i wypolerowa膰. Niestety 艣rodek nie nale偶y do najta艅szych ale warto go mie膰. Poza tym czyszcz臋 nim te偶 inne sprz臋ty. Sprawdza si臋 bardzo dobrze. Ale 艣rodek marki BERNER te偶 mia艂am i przyznam, 偶e by艂am bardzo zadowolona. Moim zdaniem lepiej kupi膰 dro偶szy 艣rodek a bezpieczny i skuteczny ni偶 ta艅szy i potem si臋 m臋czy膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cariss
Mo偶e kto艣 m贸g艂by zaproponowa膰 co艣 nowego? Co u艂atwia czyszczenie okap贸w, bo jest z tym troch臋 zachodu? Czy na ten aspekt powinno si臋 zwraca膰 ju偶 na etapie wyboru sprz臋tu do kuchni, czy 艂atwo艣膰 czyszczenia jest niezale偶na od produktu?

Udost臋pnij ten post

Cif do stali taki w butelce jak cif tylko jest przezroczysta a w srodku zel w kolorze inox

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wymmmmba
Dziwie si臋, 偶e macie tyle problem贸w z czyszczeniem okapu, mo偶e dlatego, 偶e nie ma filtru antyt艂uszczowego? Sprawdzali艣cie to? Ja mam naprawd臋 niedrog膮 amik臋 i nie ma problemu z czyszczeniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jobbo
A ta niedroga Amica to ile dok艂adnie kosztuje, je艣li mo偶na wiedzie膰? :) Cz臋sto musisz czy艣ci膰, czy rzeczywi艣cie taki filtr wyra藕nie pomaga?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anghueja
do 600z艂 na pewno znajdziesz dobr膮 amik臋, czyli niedrogo, filtr to podstawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska_zoska
a ja czyszcz臋 p艂ynem "T艂usty brud" w sprayu firmy Voigt,i dzia艂a super,jest niedrogi a naprawd臋 skuteczny.Kafelki,kuchenk臋 ,mikrofal臋 czy lod贸wk臋 te偶 czyszcz臋.No i rewelacyjnie usuwa ten wstr臋tny t艂usty 艂贸j z szafek kuchennych,zw艂aszcza na g贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rryhhhna
czyszcznie to na pewno podstawa a okap z filtrem to ju偶 chyba faktycznie totalny standard, tak jak w amice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje Panie wed艂ug mnie 艣wietnie odt艂uszcza isokor cleaner https://efektlotosu.pl/isokor-cleaner-500ml-p-6.html mo偶ecie same sprawdzi膰 u siebie,ale ja czyszcze nim w domu praktycznie wszystko, jest naturalny bez 偶adnej chemii, ja niestety mam siln膮 alergie, wi臋c jak dla mnie idealny - szczeg贸lnie w艂a艣nie nadaje sie do okap贸w, p艂yt grzewczych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helena77

Chcia艂a bym si臋 w艂膮czy膰 w dyskusj臋. Wi臋kszo艣膰 艣rodk贸w sprzedawanych w sklepie niestety s艂abo czy艣ci t艂uszcz kuchenny, w okapach, kuchenkach, piekarniku itp. Trzeba w艂o偶y膰 na prawd臋 wiele pracy aby pu艣ci艂o.聽
M贸j m膮偶 pracowa艂 w Niemczech i kiedy艣 z marketu przywi贸z艂 mi niemiecki 艣rodek bref i od tamtej pory tylko jego u偶ywam. Dos艂ownie popsikam i samo sp艂ywa po chwili. Niestety nie mam ju偶 doj艣cia do produkt贸w bezpo艣rednio z niemiec wi臋c zamawiam na tej stronie tutaj:聽聽euroshop24h.pl/pl/p/Bref-Power-Feet-Odtluszczacz-750-ml/2716

Udost臋pnij ten post