Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspert innformatyk

biologia biologia ale najwazniejsza jest matma

Polecane posty

Gość ekspert innformatyk

bez znajomosci całek i szeregow harmonicznych nie zajdziecie daleko glaby 🖐️

Gość kleszczella
no może i nie, ale przyczepimy się do grzbieta innych, co to umieją i oni nas poniosą galopem.

Gość notkrejzietol
Najważniejsze to NIE ZWARIOWAĆ - naprawdę. Jesli dzęki matematyce to tylko gratulować. 🌼

Gość eheuehuehehe
kleszczella, otoz to, pasozytnictwo gora, a to juz pod biologie podchodzi..

Gość notkrejzietol
Powiem wam nie wiem co o wielu rzeczach myśłeć ale w Polsce się urodzić będąc normalnym - niezłe przekleństwo. A może błogosławienstwo? Ale chyba przekleństwo - zawsze tak myślałam :( Za dużo tu Zydów żeby było normalne :(

Gość notkrejzietol
Ale to jest straszne jak wam nie przeszkadzają takie głupie szkoły jak wasze - muszę to napisać. Niektóre nie są najgorsze, ale niektóre szkoły są takie głupie. Coś strasznego. I to tyle :(

Gość rozwaliła mnie
ekspert - zapomniałeś o twierdzeniu Bayesa i transformacji Laplace'a - bez tego nie ma życia :P

Gość kleszczella
ja nie jestem normalna i dobrze mi z tym. wszędzie by mi było dobrze. mój osobnik dobrze wyewoluował. albo inne hasło: przeżyją najsilniejsi. no czyli jednak biologia

Gość eheuehuehehe
o tak, bayes.. stary dobry bayes :classic_cool: ostatio walczylem z matroidami, zycie stalo sie piekniejsze :classic_cool:

Gość notkrejzietol
No to jest biologia, ale... wiesz co... tak chcesz żyć? Takiego chcesz mieć Boga, który Ci powie 1. PRzEŻYJĄ NAJSILNIEJSI? No wiesz... jednak wybierzesz kogoś bardziej ludzkiego, nie? Na rozum. A może nie... :(

Gość notkrejzietol
PRZEŻYJĄ NAJSILNIEJSI - przychodzi Bóg do człowieka i mówi Mu - nie liczysz sie słabeuszu. No to by musiał byc Niemcem na pewno. A na szczęście nie był.

Gość notkrejzietol
Mnie sie wydaje, ze właśnie JEZYK - rozmowa, dialog, także myślenie człowieka powinny tu przeczyć dzikim zwierzęcym instynktom na rzecz kultury. Powinniśmy - gdyby ewolucja miała jakikolwiek sens - do przodu się rozwijać jako homo sapiens... wyrywać z korzeniami nasze najkgorsze instykta w ramach Dekalogów lub innych coraz to krótszych kodeksów (a to był 3 kodeks prawa podobno ludzkości). No ale cóż widzimy - trochę lepiej i znowu cała wstecz. Dlaczego?

Gość notkrejzietol
A Polska powinna przodować w tej ewolucji technologicznej wziąwszy pod uwagę PANA TADEUSZA i poema Jana Kochanowskiego. A co tu mamy? Lepiej zamknąć oczy :( I zatkać uszy :(

Gość notkrejzietol
Moim zdaniem jak ktoś jest madry to NAJWYŻEJ wysłucha nie? A najlepiej zatka uszy i zamknie oczy. A jak ktoś się przejmuje plotkami? To czy jest mądry? A uważa się za kwiat paproci dosłownie. :(

Gość notkrejzietol
Irlandzki kwiat paproci oczywiście. Albo...kanadyjski. :(