Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoakaka

Powiedzcie mi czy lekceważyć takie żarty?

Polecane posty

Gość kokokoakaka

Moj chlopak z ktorym jestem od w sumie niedawna, bo ok. 3 miesiace ostatnio mi wbija ze jestem płaska. Tzn mam miseczke A, nie są to calkiem malutke piersi, ale coś jednak jest, nawet jestem calkiem zadowolona z nich. Ale jest mi przykro kiedy on rzuci jakims niemilym zartem z aluzja. Np powie o moim przodzie ,,plecy" ale nie bezposrednio tylko w formie zartu ktory zawiera aluzje do moich malych piersi. Jest mi bardzo przykro, ale nie powiem mu tego, bo pomysli ze mam kompletksy na tym punkcie. Co byscie zrobily na moim miejscu, moze przesadzam?

Gość kokokoakaka
Dodoam ze czuje do niego np po dzisiejszym zarcie maly uraz i jakos nie mam ochoty nawet widziec sie z nim w najblizszym czasie;/

Gość zacznij żartować z jego
małego fiutka :P

Gość kokokoakaka
I to naprawde mają byc w jego mniemaniu tylko ZARTY :O A jest mi przykto. Nie wiem czy on mysli ze nie skumam aluzji??????

Gość kokokoakaka
no i tu jest problem bo juz mowilam mu np komplementy pod adresem jego ,,męskości" tzn penisa. :O No wiem dziwne to troche, nie jest to powod do zerwania ze zartuje z moich piersi ale jest mi przykro bardzo nigdy sie z czyms takim jeszcze nie spotkalam, a mialam juz w swoim zyciu paru facetow. Dodam ze mamy po 23 lata.

Gość kokokoakaka
Ale przeciez to jest ZWIĄZEK, powinnam miec u niego oparcie, poczucie bezpieczenstwa, akceptacji a nie mam zamiaru na nim sie odgrywac smiejac sie np z jego wąskiej klaty czy maego penisa.... :O

Gość barabarabab
powiedz mu wez cos zrob z tym wielkim pryszczem na szyi.. :-P

Gość kokokoakaka
ale o co chodzi z tym pryszczem bo nie kumam ?

Gość kopnij go w 4 literyyy
po co Ci facet ktory Cie nie akceptuje? No daj spokoj nawet jak to sa zarty to troche nie na miejscu

Gość marccduwn
ale jestes sztywna, ja z moim facetem tez sobie zartujemy odnosnie wyglądu, a im bardziej celny zart tym wiekszy ubaw, troche dystansu do siebie..

Gość barabarabab
pryszczem = glowa :-P wiem to glupie oczywiscie to nie byla propozycja zebys mu powiedziala cos takiego

Gość dziecko i ty sobie tak
pozwalasz? Przeciez on ciebie lekcewazy. Olej go.