Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diablen Oken In Gitaren

Dla prawdziwych sluchaczy...

Polecane posty

www.myspace.com/goldpress no? co o tym myslicie? przesluchajcie cale

Gość ty już tu byłaś
i spamowałaś myspacem tego zespoliku. Nie wystarczy?

Noo ? noo ?

no ale nikt nie ocenił ! no może jedna osoba.. chyba że nie prawdzałam już więcej.. no ale trudno ocenić?:P zawsze to mój wkład to chce usłyszeć opinie .. Chyba jasne. Ocencie każde z osobna

Gość ty już tu byłaś
No dobra, to ja sie postaram ocenić. Czym wy to nagrywaliście?! Jakość jest tragiczna.

Gość ty już tu byłaś
I jeszcze podaj jakie instrumenty wchodzą w skład zespołu.

To była nasza pierwsza próba tak na poważniej, a do dyspozycji mieliśmy pokój, kompa i mikrofon taki od słuchawek.. No i jakiś programik z neta do nagrywania i przerabiania. W sprzęt bogaci nie jesteśmy:P Ale chodzi mi o pomysły... itd ..

Jak na razie 2 gitary. Ale tu grał na jednej. No i stukałam na pudle od gitary bo jamby nie mamy. Ale szukamy jambisty i basisty. No i jakieś przeszkadzajki by się przydały. I czasem perka. no ;d chcemy grac Reggae, ska.. coś takiego

Gość ty już tu byłaś
Muzycznie całkiem fajnie. Ale brzmienie nie to. Gitarki brzmią "ogniskowo", no i przeszkadza brak sekcji rytmicznej. Rozszerzcie skład.

No jesteśmy jak na razie: Gitarzystka, Wokalistka Gitarzysta, Wokalista Menadżerka Dźwiękowiec hehe i w sumie klawisze by się przydały jeszcze ojojoj zanim znajdziemy... A oceń jakoś każdy utworek z osobna? Co zmienić, dodać.. Co się podoba, dlaczego:) Chcę usłyszeć jakieś obiektywne oceny

Gość ty już tu byłaś
Po pierwsze, jak ktoś mądry powiedział, mówienie o muzyce jest jak tańczenie o architekturze :) Po drugie kompletnie nie moje klimaty muzyczne. Po trzecie nie przejmujcie się opiniami i róbcie swoje!

no w sumie tak...:) ale naprawdę jestem podekscytowana:P mój pierwszy zespol z ktorego cos wychodzi:D mimo ubogiego podkladu muzycznego jestem zadowolona :D bardzo... a i brat moj powiedzial ze jak sie przygotujemy mniej wiecej to mozemy support zagrac im myspace.com/ferendzi muzyka to moje zycie jak na razie;)

Gość ty już tu byłaś
Ile macie lat? Ja sobie pluję w brodę, że nie zacząłem za młodu grać na jakimś instrumencie. Nie wiem czy w moim starczym wieku jest sens zaczynać. A żeby było śmieszniej na instrument jaki sobie upodobałem musiałbym wydać 2000 zł, co stanowi kolejną przeszkodę.

ja 15, "pan" gitarzysta 17 ;) no i na organach nieco pogrywam jeszcze i jambie i basie.. ale na wszystkim grac nie bede :)

Gość Brat starszy..
oki gracie, tylko nad intonacją poracowac.. i .."do mam talent!" bez jaj!!🖐️..:D

Hehehe :D spoko a do mam talent? eee.. raczej nie kreca nas takie komercyjne programy ;) juzz wolimy w garazu, po knajpach itd :)

tak w ogole to kto powiedzial, ze juz nie mozna sie zaczac uczyc? na prwno nie jestes taki sstrary zeby ie moc sie zaczac uczyc. puki masz sluch, rece i nogi i to sprawne to no problem :) a na czym sie chcesz uczyc? i ja slyszalam o gosciu co w wieku 70 lat sie zaczal na saxofonie uczyc i w wieku 80 juz na scenie szalal ;) zawsze sie da tylko po prostu za mlodu to szybciej iidzie

no jakby co to prosze o ocen nawet ludzi, ktorzy nie znaja sie tak za bardzo na muzyce.. Chodzi o to czy spodoba sie wiekszosciczy mniejszosci.. uskrzydla mnie to i bardziej w ten zespol wierze :D bylabym wdzieczna zeby sie kazdy wypowiedzial chwilke.. to naprawde nie zajmuje duzo czasu a dla mnie znaczy wiele

no dlaczego tak trudno wam jest skomentowac? no bo mnie juz wkurza ta Rzeczpospolita Leniwa Polska:O siedza caly dzien na forum i machnac im sie nie chce palcem troche wiecej.. no ludzie..:O