Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy każdy lubi sushi ???? /////

Polecane posty

Gość

moi znajomi np dzis po raz 4 próbowali mnie przekonac... jadlam to gówno po raz czwarty i nadal sądze iż to gówno :D jest niesmaczne ... choc de facto wszystkie skladniki osobno preferuję !!!! a argument jaki słysze to ze kazdy sushi lubi chyba raczej kazdy sądzi iz teraz "modnym jest sushi uwielbiac" chocby go skręcalo !!! chore ! cholera o czym ja pisze ... ale tak pomyslalam ze ktos wreszcie powie iz to nie jest smaczne !!! :/

no tak... trzeba lubić sushi bo jest obecnie trendy 😴 ja, jako zacofaniec wolę golonkę i nie zadaję się z pojebami jadającymi sushi

Gość day__5
sushi ? :O

Gość
Kamecha - przyznam iż nie spodziewalam się ze to Ty wlaśnie staniesz sie moim sprzymierzeńcem w tym poglądzie hehehe

Gość fcsdfvsdfs
słyszałam o tym wynalazku ale jeszcze tego nie jadłam

Gość pikna niezajoma
Ja lubie

Gość
wynalazku ? heh

rozwozilem lososia po hotelach i barach sushi uwaga lamac paleczki

Gość
czy tylko kamecha i ja nie lubimy sushi ?? blagam heh musi byc ktos jeszcze:/ :P

Gość nie wiedzaca czy lubi
mnie chlopak probuje namowic na to...ale jakos nie widzi mi sie to...jemu smakowalo ale jemui to wiekszosc rzeczy smakuje...

Gość marccduwn
brzydze sie surowego, jak mozna to jesc

Gość nie wiedzaca czy lubi
i slyszalam tez ze zalezy od tego jak sie to suszi robi...niektore sa troche podwedzone i podobno sa lepsze...moze nie probowalas jakiegos takiego ze tak powiem dla poczatkujacych??ja pomimo wszystkiego chyva sie nie skusze zeby sprobowac

Gość marccduwn
faceci sa wszystkozerni, wiec sie nie sugeruj, wkoncu w dobrej dupie nawet szklo zgnije

Nie jadlem i jakos mnie do tego nie ciagnie. Robakow tez zrec nie mam zamiaru, a tylko patrzec jak to wejdzie jako nowa moda.

Gość
kocham was !!! mam pojebanych znajomych heh fakt tak normalnie spoko ludzie ale właśnie z takim głupim podejsciem tj. omda... trendy... lans :/ a jadlam rozne w czterech miejscach więc mam porównanie i zawsze tak samo niedobre !!! a z tym gównem masz chyba racje!!! jak wejdzie taki trend to tez będą jesć :/ he

gdyby nie zdarzyło mi sie pracować na kuchni,gdzie akurat przystawką było sushi,to nigdy nie skusiłabym sie w restauracji na zamówienie go...Była okazja,spróbowałam i mimo,iż chciałam wmówić sobie,że mi to w sumie smakuje,ze jest dobre,to odruch wymiotny brał górę i blokada nie dawała mi tego przełknąć :D Jak dla mnie okropne,ale ludzie zachwycają się tym,więc może to z nami coś nietak hehe :P

Gość
a wiesz ... to jest jakaś teoria ... w sumie ludzie na kafe nie są normalni :P

Gość Tak swinskie
czyli metke.

metkę uwielbiam :D(chociaż to tez surowe mięcho:P) Sushi mnie odrzuca:D Tak samo śledzie albo szproty:-0 bleeeeeeeeeeeeeee

tak powaznie to wkurza mnie to zachlysniecie sie zachodem, wschodem czy afryka. gina Polskie bary mleczne, a w ich miejscach powstaja np: bary sushi. tylko po to aby jakas wychudzona pseudo modelka mogla blysnac w wielkim artystycznym swiecie opowiescia o niesamowitym smaku sushi ktore jadla w tym nowym trendy barze. schabowy z buraczkami i ziemniakami czy nalesniki z serem i ze smietana nie sa juz cool.. do tego koniecznie zdjecie w wyzej wymienionym barze i szybko na NK, facebooka czy innego myspace..

Gość pikna niezajoma
Czy mozna zrobic sushi z Kamecha ?

Gość
ja nie moge zjeśc kaszanki no kurcze smak ok ale jak wiem ze to krew to mnie odrzuca i bynajmniej nie ma tu wpływu zden aspekt religijny itp zwyczajnie obrzydliwe :/ i flaczki !!! to wygląda ochydnie !!!!!

Gość ja chyba pojadę do sklepu
nigdy w życiu nie jadłam sushi i się raczej nie odważę...

Gość
pikna - mozna spróbowac ... zdechła rybka ... hymmm :P hehe nnnoo - a co do tych trendow masz racje to irytujące a ja np lubie polską kuchnie i jeszcze owoce morza !!! fakt krewetki lubię ale cala reszta małz osmiornic jest obrzydpliwa kiedys jadlam krabowe paluszki w sosie z octem dosłownie myslałam ze puszcze pawia w tej knajpie nigdy więcej takich eksperymentow!!!

Gość tyy suucz cale dnie przesiaduj
esz na necie !!! mowisz o sobie taka pinkna, mondra i w ogole najlepsiejsza , a masz wode zamiast mozgu !! tracisz czas w swym marnym zywocie !!!