Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metlik w glowie

pomozcie

Polecane posty

Gość metlik w glowie

szukam obiektywnej oceny....czy warto dawac druga szanse? tzn rok temy bylam z facetem kilka miesicy bylo cudownie ale...no wlasnie ale do czasu z czasem zaczely sie schody...dzielaca nas odleglosc brak pracy moi rodzice ....noi wkoncu stalo sie roztalismy sie on wyjechal (mial inna kobiete) ...teraz wrocil do polski i chce drugiej szansy...zaznacze tylko ze sie troszke zmienilam w ciagu tego roku i wielu bylych nagle zaczelo "zalowac" :/

Gość metlik w glowie
up

Gość metlik w glowie
up

Gość metlik w glowie
no tak a druga strona medalu " jezeli cos naprawde kochasz daj mu wolnosc - jesli wroci - bedzie twoje na zawsze " Jestem ciekawa czy komus na dobre wyszla druga proba zwiazku?

Gość fiolka173
Wiesz, możliwe że myślisz, że kochasz tą osobę. Ja wracałam do mojego byłego co roku, zawsze na wiosne:) Aż poznałam tego jedynego... Ale, znam przypadek, że związek utrzymał się. Moja chrzestna zerwała ze swoim ówczesnym, i nie była z nim 8 miesięcy, ale gdy wróciła, są teraz ze sobą na zawsze. Już chyba 30 lat o ile nie więcej:) Co ważne, on jej nie opuszcza, mimo tego, że teraz ma ogromne problemy z otyłością.( ma ok 150kg...) uwierz mi.... to jest prawdziwa miłość...

Gość metlik w glowie
I to jest piekne ze ludzie sie kochaja pomimo wszytsko...tylko u mnie zycie sprawilo ze ja nie umiem uwierzyc zadnemu facetowi w to co mowi ( za wiele razy byly tylko slowa)...