Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpinka88

poznaje kolesia na czacie,który następnie odnajduje mnie po IP, czy to normalne?

Polecane posty

Gość okorgin
Ano tak nie doczytałem że jest z wrocławia :P

Gość kpinka88
koles pochodzi z wrocławia,,, w stolicy pjawił sie specjalnie dla mnie ;D

Gość okorgin
jedyna rada to właśnie nie gadać z takim człowiekiem aż znajdzie następną ofiarę

Gość kpinka88
tatuaż sobie dla mnie zrobił podobno... a u mojej koleżanki jakis czas temu zostawił prezent dla mnie z wygrawerowana dedykacja... troche ten drobiazg kosztował... jak na kieszeń "zwykłego " 22 letniego studenta prawiczka z wrocławia ze sportowym samochodem na utrzymaniu rodziców ... predzej sledził ta moja koleżanke, ale ona była u mnie ze dwa razy na przestrzeni ostanich 2 msc

Gość kpinka88
za tym drugim razem podwiózł ja znajomy, ale na pewno nie on :D nie wiem , czy smiac sie czy płakac wkurza mnie to ,ze ten koleś ma satysfakcje

Gość moje 2 grosze
Ja bym poszla na Policje. Niestety widac,ze Tobie imponuje taka "zabawa" i to sie niestety moze zle skonczyc dla Ciebie ...

Gość hmmm.../
Jak dla mnie to prowokacja. okorgin - w mig ?? No prosze Cie. Koles dzwoni do kumpla na komórke i sobie gadają. Jaki mail ? :] Poza tym ta historia jest mocno naciągana i nie trzyma sie kupy logicznie.

Gość wieczorowaa sukienkaa
zycie pisze rozne scenariusze... Hmm..ciekawe..A co Ty z nim pisałaś, na tym czacie, że tak chciał cię poznac, nie widząc;)? To w sumie na plus. Gorzej jakby widział Twoje foto z dekoldem i ciebie szukał..bardziej bym się bała;) w sumie to trochę romantyczne... musiał się nagłowic, aby cię znalezc. I co po IP można? :)?

Gość kpinka88
trzyma sie kupy, foty i paczka to ostatnie wydarzenia byc moze dała mu w jakis spoób nadzieje, ale to było dawno pytam celowo o akcje z IP, bo to ze mnie sledzi - jest obłędem

Gość okorgin
miałem na myśli to że jeżeli prowadzą korespondencję przez internet to wystarczy jeden mail wysłany przez nią do niego i już go mają

Gość wieczorowaa sukienkaa
on cię śledzi, bo chcę cię za żone:) Logiczne, jak ma cię prosic o rękę..na czacie:):D? kiedy ślub? czerwiec? 1 czerwca w dzien dziecka;):D?

Gość do hmm /
tez mi sie zdaje ze to prowo

Gość okorgin
być może jest to prowokacja nie zmienia to jednak faktu że masa psychopatów buszuje w necie na czatach i wyłapuje ofiary z czego potem jest mnóstwo tragedii gwałtów ale o tym się głośno nie mówi ;)

Gość kpinka88
zadzwonił do mnie domofonem stało się byl nawet o 1 w nocy wczesniej jak takiego sie pozbyc... on i tak juz kiedys mi sie oswiadczył mimo ze nawet sie nie całował ze mna nigdy nie mowiac o czyms wiecej... albo czub internetowy albo psychopata wyrahowany

Czekaj dluzej i baw sie dalej... Juz dawno Powinnas ostro powiedziec odpier sie bo zgłosze. I zgłosić.

Gość
mialam podobna sytuacje... z wyjątkiem tego, ze nie przez internet ... jesli Cie nachodzi masz juz mozliwośc wezwania policji ja bynajmnej tak zrobilam ! zadzwonilam powiedzialam, ze mieszkam sama, ze męczyzna który prześladuje mnie od kilku misięcy a zktorym nic mnie nie łączy stoi własnie pod moją kamienicą... dodałam fakt faktem, że sie boje bo moze byc niebezpieczny ... funkcjonariuszka zamiast skierowac chocby straż miejską zaczęła zadawac idiotyczne pytania !! tzn nie idiotyczne ale ... to irytujące w takiej chwili w efekcie koncwym kiedy kogos przysłano jego juz nie bylo !! po zym kolejne 2 msc telefonów ... skonczylo się na tym, że znalezieniem go zajęli sie moi koledzy ... nie, nie został pobity ani "wywieziony do lasu" ale rozmowa i widok "gości" sukcesywnie zniechęcił go do dalszych zalotow ... jednak nawet dzis, - a było to ponad rok temu - mam zawsze w torebce gaz... juz taka obawa została... wiesz nigdy otwarte okno, sprawdzanie dzwi wejsciowych ... 10 razy przed snem, zalożenie rolet zewnętrznych itp. ale moze to dobrze ? Jak mówią przezorny ... Jedno jest pewne cos musisz ... jesli będzie Cie nachodzil to juz uprawnia Cie do wezwania policji !!!

Gość aaaaaaaaale
jesli to nie prowokacja to jest klasyczny przyklad stalkingu. poszukaj sobie w necie. to jest przestepstwo i jest na to prawo. na policje musisz doniesc i oni musza ci pomoc. maja na to przepisy.

Gość kpinka88
mowi ze sledzenie mnie i robienie zdjec z ukrycia wynika z zazdrości... mowi z esie do mnie dostosuje... jest podobno prawiczkiem z rocznika 87,ktory jezdzi sportowym samochodem, dobrze sie ubiera,bywa na czatach, trenuje sztuki walki i bierze udział w zawodach... a ma bardzo słabą psychike... tyle sprzecznosci w jednym albo dobrze gra i robi z siebie ciote albo czubek jego hobby wymaga tego aby byc twardym, treningi, samozaparcie, otoczenie koledzy ,pot, a tu prawiczek szalenie wrazliwy... z całym dobrodziejstwem inwentarza... nieskromnie powiem ze 92-60-90 wzrost 179 mój, blondynka , takze jest o co grać... zdemsakował mnie troche i widzi ze nie wie do kona kim jestem,,, bo pare rzeczy nie gra

Gość czytam to i za glowe sie lapię
dwoje siusiumajtów się bawi - Ty przekonana o tym jaka jesteś boska zamista się zachwycać sobą zmądrzej zanim on Ci zrobi krzywdę. Koleś ma 23latka i zamiast przynajmniej zarabiać na siebie ma niezagospodarowany czas i kłopoty z głową. Uważaj, bo to nie skończy się dobrze. Ty sobie nie zdajesz sprawy co potrafi taki wariat - poczytaj, moze gdzieś znajdziesz historię o córce Eleni, chociaż tamta przynajmniej była w związku z chłopakiem, ale chyba też byli tacy młodzi.

Gość kpinka88
jestem modelką a ten koles twierdzi ze zrobi dla mnie wszystko chorobliwa zazdrosc i zdobywanie... pytanie tylko czy z wielkiej milosci czy z wyrachowania