Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylematorkka

wielki dylemat!!

Polecane posty

Gość Dylematorkka

mam 60 zł i nie wiem czy wydac je na 4 pójścia na solarium czy na 4 pójscia na aqua aerobik :(:( jak myslicie>? bo straszmnie blada jestem a do tego troche przy kosci i nie wiem co wybrac!!! HIHI POMOCY

Gość na basen
basen

60 zł zainwestuj w warzywa i owoce Marchew poprawi ci karnację , a zdrowe odżywianie poprawi ci sylwetkę :P

tylko nie solarium!!! nie dosc, ze bedziesz miala sztuczny kolor to jeszcze popsujesz sobie skore a aquaaerobik w tak malej ilosci tez niewiele da kup sobie fajny ciuch na poprawe nastroju :D

Gość żniwiarz
kup sobie rozum w aptece za ta kase

Gość zołza12
kup litra i zalej się :) będzie po dylemacie :)

Gość ide
ze tak brzydko powiem ale masz kuzewa problem gorszych nie masz, obys zawsze miala tylko takie dylematy

Gość Dylematorkka
to nie jest prowokacja!! za 3 tygodnie musze ladnie wygladac le musze sie zdecydowac czy byc chudsza czy opalona!!!! :(:( a mam ino 60 zl

ja mysle ze solarium lepsze i wcale nie wyglada sie po tym sztucznie pod warunkiem ze nie przesadzisz ja chodze i jestem zadowolona

Gość Dylematorkka
wystarczy mi 60 zł?? bo teraz jestem strasznie blada i wyglada to brzydko ;/ a zawsze jak jestem opalona to jestem ladniejsza

Gość glupia na jakie solarium idzi
soralium to 50gr na minute po trzech minutach na solarze ma sie juz delikatny brąz po tygodniu można isc na kolejne 3 minuty a po jeszcze jednym tygodniu na 5minut maxymalnie w sumie = 5,50zł

Gość Dylematorkka
ja jak chiodze na solarium to chodze na 15 minut . a 1min - 1 zł

ja jak chiodze na solarium to chodze na 15 minut . a 1min - 1 zł : to niezły pomarańcz musi być z ciebie :P

Gość damian - to nie ja
po co arebobik skoro możesz pobiegać i porobić brzuszki, niewspominając o gimnastyce. natomiast pieniądze wydaj na witaminy typu vigor i zapas marchwi oraz owoców. witaminy są niezbędne to poprawnej pracy organizmu. ja bym tak zrobil ale to tylko moja propozycja.