Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strandzia

Jak to jest że laska poniżej 170 cm może prowadzić samochód, a facet poniżej 170

Polecane posty

Gość Strandzia

co już nie może ?? Sporo naczytałam się o tym w necie że jak facet ma mniej niż 170 cm (nawet pół centymetra mniej) to jest to już nie nadaje się do prowadzenia samochodu i ciężko mu zdać egzamin na prawko. Słyszałam też że każdy facet poniżej 170 cm nie może mieć dziewczyny i uprawiać sexu! Problem polega na tym że mój dorastający brat ma 167 cm i marne szanse że urośnie jeszcze, a jak już to ze 2 cm. Sama mam 160 cm i prawo jazdy od 2 lat, ale wszyscy mi mówią że kobieta każda może mieć chłopaka i prawo jazdy, nawet niższego wzrostu. Facet natomiast nie może, dziwne, nie? :)

Gość bo facet poniżej 170 cm
to nie facet, to nie nadające się do ruchania i prowadzenia auta GÓWNO !!!

Przecież to nie prawda ... mój kolega ma 160 cm wzrostu i jeździ dawno autkiem i zdał za 2 razem prawko... :)

Gość fmbwejinbiebnvie
oj ale ktos prowo wymyslił a jesli nie to nech to potwierdzi jakims konkretnym linkiem do artykułu bo brednie tu jakies sa pierdzielone

Gość a właśnie że to prawda
i proszę nie wprowadzać autorki tematu w błąd !!! Niski kurdupel poniżej 170 cm nie powinien brać się za sex i jazdę autem !!!

Gość a ile lat ma twój brat
moze jeszcze urośnie??

Gość a co oni tam wiedza
autorka ma racje. Juz kilka takich tematow tutaj bylo. Zakladali je faceci, ktorzy twierdzili, ze nie moga zdac prawa jazdy bo maja 169 cm, 170 cm...coz za bzdora. Mam 158 cm i zdalam za peirwzym razem, nie mam problemow z prowadzeniem samochodow. Owszem siedzenie musze miec najblizej jak sie da, czasem musze sie bardziej wychylic, zeby zobaczyc cos tam ale jest oki. A faceci narzekaja....to samo jezeli chodzi o posiadanie dziewczyny. Moj brat ma 170 cm, zreszta wielu moich kolegow rowniez i nigdy nie mieli problemu ze znalezienniem dziewczyny...niektorzy wrecz przeciwnie, laski ciagnely do nich jak pszczoly do miodu...to chyba po prostu takie usprawiedliwianie sie

Gość 160 cm i ciężarówka
bo pęknę ze śmiechu hahahahahahahaha Ciężarówką mogą jeździć tylko wysocy bo to nie byle jaki samochód tylko spory kolos więc nie pierdolcie za przeproszeniem że kurdupel poniżej 170 cm może jeździć ciężarówką bo to jest już śmieszne i żenujące :(

Gość 169 cm a 170 cm
to już różnica!! Bo 170 cm to jeszcze zahacza o NORMALNY męski wzrost, ale 169 cm to już uchylenie!! Nic nie szkodi że to tylko różnica 1 cm, to przełomowa różnica i każda atrakcyjna laska jest w stanie to zauważyć. Tak samo porządny egzaminator prawka zauważy jak facet oszukuje i w dowodzie ma wpisane 170 cm, a w rzeczywistości ma 169. Nic dziwnego że taki egzaminator (a najczęściej taka egzaminatorka) obleje takiego kurdupla!

Gość oooooooooooljeee__
Powiem tak: facet musi mieć minimum 175 cm, aby się nadawał na faceta prawdziwego. Również musi mieć kasę, tyle, by zadowolić kobietę; koniecznie musi być zabawny, pewny siebie, a umięśniony.. to oczywiste :D Prawko oczywiście to podstawa, niższy pewnie nie zda, bo ciota, a seks.. co to za frajda z facetem, który sięga Ci do ust? Tyle w temacie, pozdrowienia dla prawdziwych mężczyzn. I dla kobiet, które "zrozumieją ;)" mój przekaz".

Gość tyle o tym było
ale niktLOGICZNIE nie wyjaśnił dlaczego mężczyzna poniżej 170 cm nie nadaje się do prowadzenia samochodu.

Bzdura :D Mój były ma 168cm, zdał prawko za pierwszym razem, jest żołnierzem zawodowym i ma etat kierowcy - a to są duże pojazdy :D Do seksu też się nadawał doskonale, a ja mam 174 cm :]

Gość klmnł
bzdury! :D mój instruktor nauki jazdy był niższy niż ja, a ja nie mam 170cm :p i to była jego dodatkowa praca, główna, to mało powiedzieć "ciężarówki", bo między innymi, obsługiwał pojazdy do usuwania lodu z samolotów na lotnisku ;)

Gość Strandzia
Z tego co widzę zdania są jednak podzielone. W jednej szkole nauki jazdy w Poznaniu to w ogóle nie uczą jazdy facetów poniżej 170 cm, ale może to też dlatego że instruktorkami są tam wysokie młode ładne dziewczyny. W końcu trochę głupio to wygląda jak młoda wysoka laska uczy albo egzaminuje niskiego niemęskiego kurdupla, no nie? :)

Gość bzdury gadacie
popatrzcie na króla kafe - jarke... on jakoś sobie radzi. i z samochodem i z seksem (z własną dłonią)

Gość Strandzia
lebie seks z karłami którzy maja wielkie maczugi

Gość Strandzia
to ja, Jarełe osiem-cztery :classic_cool: