Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitia

Ciaza i starania w UK

Polecane posty

Witam wszystkie przyszle mamy i chcace zostac przyszlymi mamami a mieszkajacymi w UK. Celem tego forum jest dzielenie sie doswiadczeniami innych kobiet mieszkajacych w tym kraju zeby wiedziec jak i co robic jak sie dowiadujemy o ciazy. Kazda chetna zapraszam.

Gość tygrysek0
jestes mama czy starasz sie o dziecko?

Hej, staram sie ponownie o dzidzie po uprzednim poronieniu.

Gość tygrysek0
ja tez sie staram (prawie 2 lata)Jestem po 3 poronirniach.Mieszkam w uk

Przykro mi , wiec co przechodzilas. A jak wygladaly poronienia u ciebie? U mnie w 11 tyg zaczelam krwawic i okazalo sie ze ok 8 tyg dzieciatku przestalo bic serduszko. Strasznie to przezylam. To bylo moje pierwsze niunio i wlasciwie 3 miesiace po odstawieniu tabletek od razu zaszlam. A teraz po tych poronieniach robia ci jakies dodatkowe badania?

Gość michalinka 28
hej my rowniez zaczelismy staranka, teraz 2 cykl ,na razie czekam jutro 32 dzien cyklu w niedziele robie tescik,okaze sie tak bardzo bym chciala. troszke mnie przeraza wizja ciazy tutaj ale mysle ze dam rade:)

Michalinka trzymam kciuki, ja dopiero bede robila tescik w przysza sobote. Zycze ci zobaczenia tych dwoch kreseczek, a i niech cie nie przeraza ciaza tutaj, bedzie dobrze, nie bedziesz pierwsza nie ostatnioa, ludzie daja rade czemu nie ty :) Gratulacje dla biedroneczki, ja sie staram teraz tez drugi cykl ale boje sie strasznie ze bede miala problemy z zajsciem teraz nie wiem dlaczego. Po prostu taki strach a ze jak juz zajde jesli sie uda to znowu strace niunia.