Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna chłopakarrt

moj facet to jakis dupek chyba jednak

Polecane posty

mógl cos odpowiedziec anie przerazony sie przymkbął ie jest powiedziane ze doszlo by do bojki.Jakby ktos mnie obrazil albo nas napadl to tez by stal albo spierdalał.Mało bylo takich sytuacji.Do zadnej bójki by nie doszlo ale o sie BAL ODEZWAC tyko skul pysk jak tamtej zaragował agresywniej chcc go przestraszyc apotem mial dziką satysfakcje ze dupek sie boj i sie przymknal

mój facet jest pizdowaty i nic tego nie zmieni bo nawet jak by dostał kose to z mojego powodu i wiedziała bym że na mnie zasługuje

Gość jeden na milion chyba
💤 no cóż jak ci każdy mówi znajdź sobie takiego kto chciałby dostać kose w twojej obronie 🖐️ aleeeeeeeeeeee wątpie żeby znalazł się chętny...........

dziewczyno - to bylo mu odpowiedziec jak ci sie nie podobalo. ciezko bylo? czemu sie nie odezwalas? jestes glupia nastolatka. znajdz se pakera ktory na kazdej imprie bedzie nawalal sie z kazdym i wtedy bedziesz dumna z chlopaka

"mógl cos odpowiedziec anie przerazony sie przymkbął ie jest powiedziane ze doszlo by do bojki" - nie jest powiedziane, że by nie doszło. "Jakby ktos mnie obrazil albo nas napadl to tez by stal albo spie**alał" - obraził Cię ktoś? Napadł? Nie widzisz subtelnej różnicy pomiedzy nie wdawaniem się w pyskówkę z prostakiem a stawaniem w czyjeśc obronie? Dorośnij dzieciaku...

sama dorośnij , facet ma się narażac jak se chce poruchac , coś za coś

jakie te dzieci maja problemy. w doroslym zyciu nie bedzie pyskowek. bedzie trzeba lawirowac, wznosic sie na wyzyny psychologii, byc zawsze asertywny.. i wtedy pyskacze zazwyczaj stoja w kolejce do posredniaka. i taki problem odezwal/nie odezwal nie istnieje

jak facet chce poruchac to se rucha. tym bardziej po co ma narazac sie. skoro nie jest to osoba bliska tylko szmata ktora chce poruchac. teraz rozumiem. tez by mi nie zalezalo

"sama dorośnij , facet ma się narażac jak se chce poruchac , coś za coś" - podzszywie - bo nie uwierzę, że autorka jest aż taką kretynką - być może Ciebie trzeba ruchać "za coś". To ma swoją nazwę, taki nierząd za pieniądze :P

słuchaj głupia pizdo : ma się narażać by udowodnić że jest moim chłopakiem

słuchaj głupia pi**o : ma się narażać by udowodnić że jest moim chłopakiem Proponuje mu to powiedziec. Moze wtedy przestanie byc Twoim chlopakiem i problem z glowy?

przecież my laski już tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej w cipkach chowamy ale to chyba nie jest az takie okropne, jak myslicie łachudry ?

Gość mgdpjtgb
Głupia cipa i tyle.w środku dyskoteki jakis młody łokciem uderzył niechcący mojego kumpla... Kolega wielki i pracuje z nieciekawymi kolesiami nikt mu nie podskoczy. Zwrócił uwage młodemu tylko by uważal wyobraź sobie zdziwienie jak nastolatek wyciągnął w tłumie klamkę i powiedział spokojnie spierdalaj... Kumpel za którym poszło by pol sali -kilku mialo kosy zawsze przy sobie- wolał nie sprawdzać czy prawdziwą broń. Swoją droga pod kurtka mial ostrą. Odszedł i przeprosił jeszcze. Mieczak? 30 letni koles ktory wielu do szpitali wyslal tez jest baba? Spokojnie mogl młodego zabic.odszedł po prostu. Po prostu szkoda czasu na idiotów.zostaw swojego szukaj takich Gowniarzy. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość tibijczyk
ja na waszym miejscu zainwestowałbym w jakieś artefakty adanosa. dziewczyna chłopak, kim jezdeś? dasz mi swojego kutasa of darkness, to wynagrodze ci jakimś wypasionym artefaktem?

A może ma się napie...rdalać z każdym,który się krzywo spojrzy??? I będzie ciągle chodził z obitym ryjem bo "paninka"ma kaprysik co???!!!

A może ma się napie...rdalać z każdym,który się krzywo spojrzy??? I będzie ciągle chodził z obitym ryjem bo "paninka"ma kaprysik co???!!!