Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filharmonia

filharmonia

Polecane posty

Gość filharmonia

Ide dziaisj do filharmoni na spektakl i nie wiem jak mam sie ubrać...jakoś bardziej elgancko czy bez przesady?? Pytam bo dawno nie gościłam w takim miejscu a nie chciałabym wyglądać jak odmieniec. Z tego co pamiętam w szkole uczono mnie, że do takich miejsc trzeba sie elegancko ubrać.... Pomoże ktoś kto się orientuje?? Z góry dzięki :-)

Gość wypadałoby tak trochę
odświętniej ale bez przesady. Pełna gala zbyteczna :)

Gość filharmonia
Niooo dzięki :-) też tajk myślę:-) Nie ma co przesadzać :-) dzięki

Gość filharmonia
Tak ide na Goło i Wesoło

Gość filharmonia
No widzę włąsnie:-p

bo widzisz jak ci to powiedzieć :) Jesteś z Częstochowy pewnie :) bo tak sie składa że ja będę na tym spektaklu dzisiaj co ty .Dostałem podwójne zaproszenie na spektakl do częstochowskiej filharmoni własnie na Goło i Wesoło ... badz co badz ja juz ten spektakl widziałem kiedys w Warszawie ale bardzo chetnie obejrze go jeszcze raz ... Ubierz sie normalnie , w filharmoni raczej nie potrzeba sie stroić a i spektakl bedzie lajtowy wiec ubiór dowolny :)

Gość filharmonia
No racja:-) jestem z Czestochowy:-) :-p Nio mam nadzieję, że jest lajtowy bo mam zamiar porządnie się uśmiać dzisiaj:-)

gwarantuje ci w 100 % ze sie zdrowo ubawisz ... Powiem ci tylko że facet z gitarą był najlepszy :) dawał najlepszy show ( oczywiscie moim zdaniem) nic wiecej nie powiem by nie psuć ci zabawy ... Za je bis ty spektakl no i bardzo dobra aktorska obsada

Gość filharmonia
Nio to fajnie :-) Coś tam czytałam i obsada mówi sama za siebie:) Tak czy inaczej bardziej trafne są opinie osób, które już miały okazje widzieć spektakl:) Także za sprawą Towjej opinii jestem bardzo poztywnie nastawiona:-) Tak przy ostatkach wypadałboby się troszkę uśmiać:-)

nie znam osoby która owy spektakl widziała i powiedziała że jej sie podobał :) Nastawienie już masz , teraz oczekuj dobrej zabawy :) Napisz tu jutro jak sie bawiłaś ? Nie wiem jak ty , ale ja mam miejsca pod samą sceną bodajże chyba 5 czy 6 rząd .....

powiedział ze spektakl sie nie podobał * tak miało to brzmieć oczywiście

Gość filharmonia
Nio jak coś dam znać:-) Ja niestety mam miejsce przy samym końcu,ale i tak mam zamiar dobrze się bawić:-) Nio i Tobie również życzę dobrej zabawy:);p

no napisz , napisz na tym temacie jutro swoje wrażenia po dzisiejszym wieczorze ... również miłej zabawy :D 🖐️

Gość filharmonia
ok

Gość filharmonia
do jutrRA ;p :)

Gość filharmonia
Nie pamiętam kiedy się tak uśmiałam:-) haha " Goło i Wesoło"- godne polecenia !!! Z przyjemnością poszłabym jeszcze raz!!! :-) polecam:-p

:) hej no fajnie było :) Mówiłem że facet z gitarą da niezły show :D NIezle sobie gibali co :)

Gość filharmonia
Yeaaa:) facet z gitarą zrobił nalepszy show!!!! ...,ale Pazura też był niezły!!! Tak czy inaczej dawno się tak nie uśmiałam :)

no no Pazura zwłaszcza w damskich ciuszkach był niezły . Zreszta oni wszyscy fajnie sie rozbierali :) a jak sie w koncu ubrałas do tej filharmoni ?

Gość filharmonia
Niooo Pozaura w damskich ciuchach był świetny :) i jak gestykulował, mimika twarzy i w ogóle hihihi Odnośnie ubioru - nie przesadzałam:)) Oczywiście zachowałam jakies minimum jak na tego rodzaju imprezy:-)

Gość wazne infooooo
nie ubieraj majtek zeby mial jak cie przeleciec reka czy nie jestes shamelem poza tym mozesz zalozyc worek po ziemniakach z dziurkami na rece i tak gasza swiatlo przy spektaklu to po co masz sie stroic :D:classic_cool:

no i fajny kontakt z publika miał :D fajny spektakl , miły , łatwy i śmieszny .... Zabawa przednia :) Tez zdrowo sie uśmiałem , pomimo iż widziałem to już 2 raz ....

Gość filharmonia
Mogłoby być takich więcej :-))

Gość kafeteryjny miszcczcz
fajnie masz że piszesz sam ze sobą :( współczuję :(

wiesz ja generalnie dużo chodzę na tego rodzaju spektakle :) Czasami można wyskoczyć gdzieś za miasto na fajna sztuke , śląsk jest duży i tutaj pełno takich spektakli czy tez kabaretów ... polecam ci jeszcze obejrzeć "Klimakterium " tez fajna sztuka

Gość filharmonia
Niektórym to dobrze;p Ja niestety rzadko wychodzę do filharmonii czy teatru. Nio dzięki:)) Może uda mi się obejrzeć " Klimakterium " :)))