Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewinna i chyba naiwna

problem intymny!!!

Polecane posty

Gość krakowianka19
nasiadówka z rumianku super działa :) kiedyś właśnie się tak "podrażniłam" żelem pod prysznic 2-3 dni i przeszło (podmywaj się rumiankiem po każdym skorzystaniu z toalety najlepiej)

Gość jnlbbububuibluiibbib
nie.... dlaczego by miał. rumianek mi pomaga. moze tobie tez ... napewno ci nie zaszkodzi spróbować. a jka wyleczysz to staraj sie uzywac później płynu do higieny intymnej ... my kobitki mamy bardzo wrażliwe narządy ... więc trzeba uważać .... dlać o higiene ... moze sie załatwiłaś tam w toalecie bo brud.. albo wlasnie tym płynem ...

ale bedąc w wc nie siadałam, tylko przykucnęłam :( pisały mi panie że to może byc jakiś grzyb :( ale ja nie mam żadnych białych upławów, WOGÓLE ICH NIE MAM, jestem sucha jak wiur, uzywam płyn do higieny intymnej-lactacyd

Amoze za bardzo dbasz o higiene i zabiłas cała pozyteczna flore bakteryjna??? i dlatego ta skora jest sucha i piecze.....

Gość do soplicowna
Nie bądź taka mądra, stały partner też Ci coś może do domu przynieść :O

Gość jnlbbububuibluiibbib
zrób sobie tą nasiadówkę .... na pewno ci pomorze .....

dziękuję dziewczyny za rady, partner na miliard procent mi nic nie przyniósł, bo niby skąd, nie zdradza mnie, wiem na bank bo pewnego razu narozrabiał i poddałam go hipnozie i wypytałam o wszystko(oczywiście nie sama, tylko ze specjalistą w tej dziedzinie i moim znajomym) jeśli chodzi o nasiadówke, to 3 saszetki rumianku na ile wody?

Gość jkbkbkbk
zagotuj sobie cały czajnik wody i wlej do miski z tynmi saszetkami

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buahahaha, z ta hipnoza to dobre bylo teraz widac ze to prowokacja, poza tym po operacjach wzroku to na pewno przy kompie nie wolno

Gość thyrtyrt
to jest grezybica:) mzna sie nia zarazic niewinnie np wlasnie sikajac w szaletach publicznych czy pociagu gdzie robi to duzo osob w koncu kazdy z nas ma inna flore bakteryjna! grzybica bierze sie z brudu tak anprawde i nie pisze zeby cie obrazic i twierdzic ze o siebie nei dbasz poprostu wystarczyl raz skorzystac z brudnej toalety w pociagu. zawsze trzeba to robic w takich miejscach an malysza badz klasc papier an deske

Gość Amber25
to są objawy grzybicy

Gość thyrtyrt
climatozorum masc moze pomoc jest przeciwgrzybicza w aptece bez recepty

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kurwa, tutaj co by nie napisac to grzybica forum wielkich profesorow od grzybicy, podejrzewac jednak ze to dlatego ze zadnej innej choroby nie znaja to gadaja ze grzybica

Gość Cyryl
Jeszcze sie przekonasz, ze kafeteria to zlo.. hihi juz niedlugo :P

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buahahaha, z ta hipnoza to dobre bylo teraz widac ze to prowokacja, poza tym po operacjach wzroku to na pewno przy kompie nie wolno arogancja i jad przez Ciebie przemawia jestem dosć pomysłowa i straszna zazdrośnica, postawiłam chłopakowi ultimatum, "jeśli masz czyste sumienie to poddaj się hipnozie, jeśli nie, to zegnaj" no i się poddał, żadnej prowokacji tu nie ma po laserowej operacji wady wzroku jaką ja miałam (i daj Bóg aby to już był czas przeszły) nie tylko można, ale i jest to konieczne aby ćwiczyć oko, żeby muzg rozdzielił tą funkcję na obydwa oka, i jest to ważne żeby jak najszypciej po operacji zacząć patrzeć, bo dodam tylko że wcześniej nie patrzyłam na 1 oko, więc kochany kolego/koleżanko nie krytykuj ludzi i nie baw się w profesora w dziedzinie co do której nie masz pewności a podpierasz się szczątkowymi informacjami

i nie piszę tego aby Cie obrazić, tylko żebys się zastanowił/zastanowiła nim wydasz kolejny wyrok że ktos kłamie :( osobiściscie gardzę kłamstwem, i nim mnie ktos oskalpuje za błędy ort, napiszę ponownie, przepraszam ale mam dysortografię - która jest zreszta jednym z efektów ubocznych mojej wady wzroku

no i już po tej łaźni parowej z rumianku juz dziś lepiej, choć w nocy myslałam ze zwariuję, jakoś to chyba się poprawi, no i faktycznie wyglada to na jakiegoś grzybka :( mam tylko dylemat, czym powinien leczyć się mój chłopak? bo jeśli ja to mam, to go zaraziłam, możecie udzielić rady także w tej sprawie? bardzo będę wdzięczna za odpowiedzi

no i już po tej łaźni parowej z rumianku juz dziś lepiej, choć w nocy myslałam ze zwariuję, jakoś to chyba się poprawi, no i faktycznie wyglada to na jakiegoś grzybka :( mam tylko dylemat, czym powinien leczyć się mój chłopak? bo jeśli ja to mam, to go zaraziłam, możecie udzielić rady także w tej sprawie? bardzo będę wdzięczna za odpowiedzi

Gość ojejejeje
idz do lekarza bo bedzie coraz gorzej i jeszcze ci przejdzie na macice... ja to bym z zamknietymi oczami do tego lekarza leciala... chce miec jeszcze dzieci. a i wazne zebys powiedziala o partnerze!!! jak nie wspomnisz nic nie da, ja tak mialam... przez partnera wlasnie mialam ciagle nawroty i dopiero jak powiedzialam lekarzowi ze w ogole go mam dostalam dla niego recepte takze. no i przeszlo. na przyszlosc kupuj sobie czasami probiotyki z kwasem mlekowym.. a i od nadmiernej higieny to to tez moze sie ze tak powiem zrobic, bo zostaje naturalna flora bakteryjna pochwy zaburzona. nie mowie o tym zeby sie nie myc, ale tak 3 razy dziennie sie podmyc to max. jedynie bawelniana bielizna i nie uzywaj zadnych wkladek higienicznych w dni w ktore nie masz okresu czy innego plamienia.. bo niektore laski caly czas je nosza i kisza te swoje pipki.

Gość a mnie zadziwia jedno ze dziew
czyny wola skarzyc sie na kafeterii ze im cos dolega ale do lekarza to im ciezko pojsc

no to dziękuje bardzo, ja właśnie 3 razy dziennie się myje, ale chyba powinnam 2 razy, rano i wieczór, no i po tym rumianku mi lepiej, ale wiem ze to tylko na teraz a za jakiś czas udam się do specjalisty, jeszcze teraz nie mogę, ale jakoś tak do miesiąca czasu pujdę :( czy można czekac do miesiąca czasu? nobo po tym 2 rumianku to nie odczuwam juz zadnych dolegliwości, a mam w planie kupić tą maśc, tzn, ktoś mi kupi :(

Gość ojejejeje
zwariowalas miesiac czasu? rumianek to mozna zastosowac jak jest srodek nocy i wszyskto pozamykane i sie idze odrazu do lekarza na drugi dzien!!!! mnie to zawsze zastanawia to zjawisko na kafeterii, ze sie pytaja to zrozumiale, ale wiecznie jakims trafem jest jakis powod by nie isc do lekarza przez najblizszy miesiac - dwa.. apeluje!!! tu chodzi o wasze zdrowie a ginekolog nie kąsa

Gość ojejejeje
ja sie myje 2 razy dziennie, no chyba ze jakies wyjatkowe okolicznosci nastapia we dwoje to wtedy obowiazkowo wczesniej.

Gość buncolek
hej! podmywaj się w płynie do higieny intymnej LAKTACYD lub tantum rose,oba są dobre jak ktoś tam wyżej pisał i delikatne i napewno nie zaszkodzą,ale oprócz tego może ci ktoś kupić w aptece krem w małej tubce clotrimazolum,on jest przeciwbakteryjny i napewno pomoże a jest bez recepty i niedrogi ok5zł

Gość human
Jak już ktoś wspomniał wyżej Laktowaginal, miałam identyczne obiawy dosłownie takie same, byłam u ginekologa okazało się że to jakies zapalenie grzybiczne z jakimiś pałeczkami na dodatek, przepisano Mi własnie laktowaginal który zresztą jest dostepny w aptece bez recepty. Najczęsciej takich rozrywek dostaje sie po basenie, i ja również należałam do grona tych "szczęśliwców". Bardzo dobra jest też NYSTATYNA ale to juz na recepte.